Западните медии извадиха отново на бял свят огромен скандал, свързан

...
Западните медии извадиха отново на бял свят огромен скандал, свързан
Коментари Харесай

Моуриньо: Всички от Интер и Милан минаха през нея /снимки/

Западните медии извадиха още веднъж на бял свят голям скандал, обвързван с Месут Йозил и някогашната му обичана Аида Йеспика.
Повод за връщане лентата обратно е новината, че някогашният немски национал постави завършек на кариерата си.
В данданията са забъркани още президентът на " Реал " (Мадрид) Флорентино Перес и Жозе Моуриньо.
„ Сън “ напомни аудиозаписи с боса на „ белия балет “, в които той прави забавно самопризнание. Перес споделя, че Специалния персонално посъветвал Йозил да не се занимава повече с хубавицата Аида Йеспика.
„ Забрави я, остави я. Та тя е спала с всички футболисти от " Милан " и " Интер “, оповестил Моуриньо на Месут, представен от Перес.
Записите бяха оповестени през 2021 година от испански медии. Според тях Перес е декларирал това през 2012 година. В същия интервал Жозе е треньор на " Реал ", а Йозил е част от отбора.
Аида Йеспика е една от най-сексапилните дами в света на малкия екран и модата. Родената във Венецуела кокона прави огромна кариера в Италия. Обявена е за най-красива в родината си през 2002 година, когато е единствено на 20 години.  
Минала е през леглото не няколко  известни мъже. Гадже е на Йозил за къс интервал, само че той пъклен доста хлътва по нея. Явно Моуриньо е правил всички допустимо, с цел да изведе Месут от депресията, убеждавайки го, че палавницата не е за него.
Впоследствие Йозил откри дамата на живота си – Амине Гюлше. През 2019 година двамата подвигнаха обилна женитба, на която им кумува президентът на Турция Ердоган. Месут и Амине имат две момиченца.   
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР