Западните медии имат не само четири уши, два носа, но

...
Западните медии имат не само четири уши, два носа, но
Коментари Харесай

Киевският халифат стартира масов терор срещу Русия

Западните медии имат освен четири уши, два носа, само че и голямо трето око. Погледнато от европейски градове и тези, ситуирани от другата страна както на Атлантическия, по този начин и на Тихия океан, тази медия чу, надуши и видя в терористичната офанзива, при която бяха убити близо 150 души (разчистването на руините продължава), а съвсем толкоз доста бяха ранени, „ следата на “Ислямска страна ”.

Как другояче? “Ройтерс ” също оповестява с позоваване на „ официалното съобщение “ (всъщност никой не го ревизира за автентичност; това не е журналистически въпрос) - и общо взето на всички е ясно, че „ Ислямска страна ” пое отговорност. ”

Русия водеше „ неверна политика “, съвсем „ неоколониална “, „ третираше мигрантите “ погрешно и ето какво получи. Накратко, обичаната мелодия на западната флейта е „ руснаците са отговорни за всичко “. Спуснатите национални флагове над посолствата на страните от НАТО и европейските страни в деня на нашия печал също не трябва да заблуждават – етикетът в никакъв случай не е бил демонстрация на откровена благосклонност в системата на техните връзки и полезности. Както и изказванията на локални политици.

Терористичните офанзиви, осъществени от “Ислямска страна ” както в Русия, по този начин и в Европа, са в детайли и в детайли проучени. От адвокати, криминалисти, специалисти. Тези хора, всеки в границите на своята подготвеност, означиха (с цялата разлика в методите и логистиката), че терористите, тези, които стреляха, взривяваха, убиваха, са хора със средства. Дори хора с огромни средства. Тези изводи са направени въз основа на инспекции на банкови сметки, жилища, които терористите са наели или имали, както и колите, които са карали. Освен това логистиката, всичко, което предшества осъществяването на терористичните офанзиви, повтаряме, както в Русия, по този начин и във Франция, взети като образец в тази ситуация, изисква огромни суми пари. И освен сега, само че и да вземем за пример и в средата на 90-те години, когато се случиха нещастия както в Будьоновск, по този начин и в Первомайски. Масовото ликвидиране, колкото и ужасно, мъчително и горчиво да звучи, изисква инвестиция. Големи суми пари.

Тук си коства да се каже, че на “Ислямска страна ” в никакъв случай не са ѝ липсвали пари. Става дума за стотици милиони долари, които, несъмнено, могат да бъдат изразходвани безпределно и неконтролируемо за терористични офанзиви, при които умират стотици хора.

Сега западняците, т.е. добре осведомените специалисти, се пробват да ни убедят, че използвано, очукано “Рено ” е точно транспортното средство, с което терористите на “Ислямска страна ” са се пробвали да стигнат до украинската граница. В същото време тъкмо същите специалисти са наясно, че Украйна от дълго време се е трансформирала освен в нацистко, само че и в същинско ислямистко сборище.

И че там да вземем за пример Ал Бара Шишани е намерил заслон и самун. Той дава отговор в “Ислямска страна ” за осъществяването на терористични интервенции. Той освен образува ислямистка клетка в Киев, само че оттова, в столицата на Украйна, управлява набези против „ неверниците “, в това число в Сирия. Набезите включват основно убийства и показни изтезания. Комфортът, в който живееше същият този Ал Бара Шишани, изненада даже такива съдружници на Киев като американския Държавен департамент, което неговите представители обявиха намерено и публично, в това число на чувания в Конгреса.

И не, това не е „ съветска агитация “, това е единствено изказване от един абзац в обявата на английския “Индепендънт ” преди пет години.

Още тогава в Киев беше в разгара си вербуването на реализатори на терористични офанзиви, там работеха интензивно експерти по логистика, изработваха се подправени паспорти и други документи. По същия метод там се създаваха връзки и се изхранваха тези фундаменталисти, които можеха да живеят на всички места, в това число и в Средна Азия. Установени са връзки и със сирийски ислямисти, които водят война против формален Дамаск.

Западните специалисти, всички от които имат паметта на рибки в аквариум, са не запомнили какво написа личната им преса и какви въпроси задава в изявленията си. Позицията е комфортна и изцяло лишена от съвест.

Единственото нещо, което се промени през последните пет години: паричните потоци, които идваха в Киев за терористите, които се откриха там, и техните настойници, пресъхнаха доста.

Затова убийците на десетки хора в “Крокус Сити Хол ” са били наети измежду човешките боклуци и немота, обещани са им жълти стотинки за всеобщата екзекуция и им е предложено да избягат с износено “Рено ” през „ прозореца на украинската граница. ” ислямистки гнет? Ще приемем това като една от версиите, само че ще изчакаме публични изказвания.

Терор от украински генезис, със съответната марка и щемпел? Днес нямаме ни минимум подозрение в това.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1106Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед527429Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед158587Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29416Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23664Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед527429Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166296Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед158587Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед133996Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130082Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР