Западните лидери трябва да погледнат собствената си съвест, преди да

...
Западните лидери трябва да погледнат собствената си съвест, преди да
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Западните обвинители на Путин трябва да погледнат собствената си съвест


Западните водачи би трябвало да погледнат личната си съвест, преди да упрекват съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През във военни закононарушения, сподели външният министър на Русия, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3736
Москва ще даде в идващите часове конференция, с цел да покаже, че западните обвинявания, че нейни бойци са убивали цивилни в Северна Украйна, са погрешни, сподели Лавров пред публицисти след срещата си в Москва с контактна група на Арабската лига за Украйна.

Американският президент Джо Байдън упрекна Путин във военни закононарушения и прикани за правосъден развой, с което се причисли към световното отвращение от убийствата на цивилни в украинския град Буча. Кремъл изрично отхвърли, да има нещо общо с убийства на цивилни., в това число в Буча,и твърди, че откритите там гробове и мъртвите тела са инсценировка на Украйна за дискредитиране  Русия.

Помолен да разяснява изявлението на Байдън, Лавров сподели, че Западът би трябвало първо да огледа личните си дейности в Ирак и Либия. " Не всичко е наред със съвестта на американските политици ", разгласи той.

Лавров уточни, че конференцията, която ще се състои в идващите часове, ще бъде дадена от съветската задача в Обединените народи и на нея " ще бъдат показани извънредно подробни материали, показващи същинската природа на събитията в Буча ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР