Западните лидери разпознават мобилизацията в Русия като сериозна заплаха. Натискът

...
Западните лидери разпознават мобилизацията в Русия като сериозна заплаха. Натискът
Коментари Харесай

Бойко Ноев бие аларма: Военните планове на НАТО са остарели

Западните водачи разпознават мобилизацията в Русия като сериозна опасност. Натискът на Путин върху Украйна ще се усилва и ще гони слабите звена, с цел да завоюва непременно войната. А нашите и въобще военните проекти на НАТО са остарели. Предупреждението насочи в ефира на Би Ти Ви някогашният боен министър Бойко Ноев. 

" България да не вади на масата проекти за отбрана, които са били настоящи отпреди 10-15 години ", прикани той.

" България е още една подвластна от Русия страна ", подсети Ноев и добави, че се отличаваме с изключение на със своята взаимозависимост и васалност по отношение на Русия, и със своята накърнимост. Когато излъчваме боязън ставаме плячка за Кремъл, предизвести той.

Той обаче не счита, че е пристигнал моментът президентът Румен Радев да свика Консултативен съвет по национална сигурност поради частичната военна готовност в Русия.

Войната в Украйна не върви добре за Путин. Путин не реализира задачите, които си сложи в самото начало, разяснява още някогашният боен министър самия ход на бойните дейности. 

Според него мобилизацията, която се организира в Русия, е стимулирана от разказа против груповия запад. Войната за Путин не върви и неговото обграждане основава чудовището шовинизъм. Руските националисти не може да позволен Русия да загуби войната, сподели още Ноев.

Освен мобилизацията и опитите на Путин да завоюва войната непременно, загубата значи политическа гибел за него, уточни някогашният боен министър.
ТЕМА преди 18 минути 267 преди 22 минути 129 преди 26 минути 246
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР