Западните фармацевтични групи предупреждават за влошаване на смущенията във веригите

...
Западните фармацевтични групи предупреждават за влошаване на смущенията във веригите
Коментари Харесай

Фармацевтични групи предупреждават за криза в доставките заради китайския закон за шпионаж

Западните фармацевтични групи предизвестяват за утежняване на разстройствата във веригите за доставки заради проблеми със узаконяването на индустриалните обекти в Китай, като някои фабрични инспектори отхвърлят да посетят страната заради опасения от арест за шпиониране и на други е отхвърлен достъп до оборудванията.

Китай е един от най-големите производители на дейни фармацевтични съставки и антибиотици в света и главен снабдител на медикаменти за Европейски Съюз и Съединени американски щати. Въпреки това, стягането на законите против шпионажа от страна на Пекин докара до опасения, че задгранични жители, събиращи данни в китайски уеб сайтове, могат да бъдат счетени за шпиони.

„ Голям брой “ инспектори от Германия, най-големият инспекторат в Европа, отхвърлят да посетят Китай от боязън от арест, съгласно Германската асоциация на производителите на медикаменти (BAH).

Междувременно формалните данни, с които разполага Financial Times, демонстрират, че на някои инспектори на Американската администрация по храните и лек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР