Западните елити се нуждаят от съдебен процес срещу Русия като

...
Западните елити се нуждаят от съдебен процес срещу Русия като
Коментари Харесай

Олаф Шолц заяви: „Няма да признаем мира, ако бъде предложен от Русия“

Западните елити се нуждаят от правосъден развой против Русия като страна

На 20 септември стартира работа 77-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. През миналата и идната седмица се организират изявления на държавните и държавните ръководители на страните членки на Организация на обединените нации. Западът употребява пълноценно платформата на Организация на обединените нации за гневна антируска агитация.

Лиз Тръс прикани за по-силен " интернационален съюз против съветската експанзия ", с цел да " спре унищожаването " и " изнасилването на дами ".

Джо Байдън излъга, потвърждавайки, че съветският президент „ през днешния ден е заплашил Европа с нуклеарен удар “.

Олаф Шолц съобщи: „ Няма да признаем мира, в случай че бъде препоръчан от Русия “.

А Зеленски (той приказва в Организация на обединените нации в авансово записан видео формат) построи речта си върху тотална неистина и апел за доставка на нападателни оръжия. Всичко в речта му беше неистина: от Запорожката атомна електроцентрала, която е „ обстрелвана от Русия “, до „ всеобщите гробове на съветските жертви в Изюм “. И една теза би трябвало да се означи особено: това е искане да се накаже Русия, като се сътвори за нея специфичен интернационален арбитражен съд за експанзия.

Проектът за подобен арбитражен съд е направен от група американски пропагандисти с дипломи по право. Сред тях са мнозина, които с пяна на уста потвърдиха легитимността на американската експанзия против Югославия, Либия, Ирак, Афганистан и други Тези пропагандисти с дипломи по право обосноваха теорията за правното обвързване на Съединени американски щати и целия „ свободен свят ” на такава експанзия.

Те сътвориха и прокараха теорията за „ отговорността “, даже „ задължението “ да пазят популацията на страни, намиращи се „ под гнета на властнически режими “. Сега тези „ юристи “ изцяло са не запомнили своята доктрина, само че тя ще важи изцяло за обстановката в Украйна, когато популацията на Донбас беше подложено на физическо заличаване в продължение на осем години. Обстрелът на мирното население на Донбас продължава и в този момент.

Защо беше нужен „ специфичен арбитражен съд “, когато има Международен углавен съд (МНС), който преглежда обстановката в Украйна повече от осем години?

През всичките осем години МНС не се интересуваше от убийствата на цивилното население на Донбас, а след началото на СВО от Русия, която сложи задачата да спре тези убийства, МНС стартира дейна работа против Русия. Задачите както на МНС, по този начин и на всички останали " интернационалните " наказателни трибунали са правното " осветление " на закононарушенията на някои страни и налагането на отговорност за техните закононарушения върху жертвите или дръзналите да се защитят.

Така постъпи Международният углавен арбитражен съд за някогашна Югославия (ICTY), който след началото на натовските бомбардировки на Югославия издаде заповед за арест на президента на... Югославия. Така постъпи Международният углавен съд, който след експанзията на НАТО против Либия издаде заповед за арест на водача... на Либия. Ето по какъв начин работи МНС във връзка с обстановката в Украйна.

Проектът за основаване на " специфичен арбитражен съд против Русия " не се появи инцидентно. Международният углавен съд може да повдига обвинявания единствено против физически лица. А западните елити се нуждаят от правосъден развой против Русия като страна.

Идеята за „ специфичен арбитражен съд против Русия “ е откриването на желание (термин от наказателното право), че Западът желае да разбие Русия като страна, като формализира клането с „ интернационално правосъдно решение “.

Такъв „ интернационален арбитражен съд “ ще може да взема решения за компенсации за всевъзможни суми, ограбването на държавни активи ще може да получи статут на „ погашение на репарации “, а разчленяването на Русия ще бъде „ юридически “ формализирано като правосъдно решение за прекосяване на граничната линия по посочените от съда координати.

И ICC започва. На 22 септември се организира съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации на равнище ръководители на външните ведомства. На срещата приказва основният прокурор на МНС, английският жител Карим Хан. Той сподели, че обстановката в Украйна е изключително неотложна. И с това той сподели, че осемгодишните закононарушения на украинските управляващи в Донбас за него въобще не са от голяма важност, за него те не съществуват.

Карим Хан сподели, че следователите на МНС в този момент са на най-голямата задача в историята на съда. Още следователи ще дойдат идната седмица, с цел да проверяват нови изказвания за закононарушения, осъществени в Източна Украйна. Ключовата дума тук е „ ново “. Става дума за " Буча и Изюм ".

С.В. Лавров, говорейки в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, сподели по какъв начин се приготвят „ доказателства “ за МНС и за „ трибунала против Русия “. Преди няколко седмици всички западни медии разгорещено крещяха за " съветските военни закононарушения " в Буча, а прокурорът на МНС ще прибере плодовете на провокацията.

Неслучайно международните медии внезапно необичайно замълчаха за нея. Руският министър сподели, че неведнъж е желал имената на тези, чиито тела са били показани като доказателство за " съветски закононарушения ", само че в отговор - все същото безмълвие.

С. Лавров още на срещата се обърна към генералния секретар на Организация на обединените нации с искане да „ употребява престижа си “ и да потърси изясняване на този въпрос. Само че Гутериш е прекомерно твърд за това и няма предпочитание. Той към този момент сподели на чия страна е, когато се опита под прикритието на филантропична задача да провежда изтеглянето на западните военни от обсадения " Азовстал "...

Прокурорът на МНС стартира персонално да фалшифицира следствието, потвърждавайки, че измежду ужасните закононарушения е „ отвеждането на деца от територията на Украйна “. К. Хан има поради децата на Донбас, изведени от продължаващите бомбардировки на Русия.

МНС се нарежда като участник във войната против Русия и го направи обществено. Припомняме, че МНСБЮ също не призна бомбардировката на НАТО против граждански ефирен и радиоцентър в Белград, вследствие на която починаха хора. Западните пропагандисти с дипломи по право твърдяха, че МНТБЮ е постъпил вярно, защото телевизионният и радио център се опълчва на НАТО " и затова се трансформира в законна военна це ".

Е, коства си да се употребяват „ най-хубавите интернационалните правосъдни практики “ и да се направи сходно самопризнание и използване във връзка с Международния углавен съд, който беше страна във въоръжения спор против Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР