Западните елити са забравили до какво доведоха нацистките претенции за

...
Западните елити са забравили до какво доведоха нацистките претенции за
Коментари Харесай

Путин: Западните елити са забравили до какво са довели нацистките претенции за световно господство

Западните елити са не запомнили до какво доведоха нацистките искания за международно владичество. Това сподели в тирада по време на парада в чест на 78-ата годишнина от успеха във Великата отечествена война на Червения площад в съветската столица президентът на Русия Владимир Путин.

„ За Русия няма враждебни народи нито на запад, нито на изток. Срещу Русия още веднъж е почнала война, само че страната ще подсигурява сигурността си ", сподели още Путин.

Путин сподели, че украинският народ е станал пленник на държавния прелом и проектите на Запада. Според президента на Руската федерация това е повода за злополуката в Украйна.

" Днес цивилизацията още веднъж е на решаващата граница ", сподели президентът. „ Срещу нашата татковина още веднъж се разгоря същинска война, само че ние дадохме отпор на интернационалния тероризъм, ние ще защитим жителите на Донбас и ще подсигуряваме нашата сигурност ", разяснява Путин.

Парадът бе открит от суворовците от Московското военно музикално учебно заведение " В. М. Халилов “, а прекосяването на механизираната колона по традиция ще стартира с емблематичния руски танк Т-34.

Група знаменосци изнесоха флага на Русия и Знамето на успеха на Червения площад, издигнато над Райхстага от бойци от 150-та Идрицкая дивизия през 1945 година

На централния подиум са съветският президент Владимир Путин, водачите на Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан - Никол Пашинян, Александър Лукашенко, Касим-Жомарт Токаев, Садир Джапаров, Емомали Рахмон, Сердар Бердимухамедов и Шавкат Мирзийоев, като както и ветерани и посетители на събитието. Домакин на парада е министърът на защитата на Русия военачалник от армията Сергей Шойгу, събитието е водено от главнокомандващия Сухопътните войски военачалник от армията Олег Салюков. След отчета на министъра за готовността за парада, президентът на Русия Владимир Путин стартира речта си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР