Западните биографи на най-известната жена на Адолф Хитлер твърдят, че

...
Западните биографи на най-известната жена на Адолф Хитлер твърдят, че
Коментари Харесай

Не е за вярване каква палавница е била Ева Браун преди да срещне Хитлер

Западните биографи на най-известната жена на Адолф Хитлер настояват, че най-забележителното качество на Ева Браун /р.д нейната празнина. Но тогава какво в нея е привлякло водача на нацистите?

Игрива междинна щерка
Биографът на Ева Браун Анджела Ламбърт в книгата си „ Изгубен живот на Ева Браун “ написа, че нейната героиня е родена в Мюнхен в фамилията на Фриц и Франсис Браун през 1912 година. Баща й преподавал в колеж. Ева била междинната щерка в фамилията. Фриц Браун се бил в Първата международна война, уволнил се като лейтенант.

Ева учила няколко месеца в католическо учебно заведение, след това в „ национално “ учебно заведение. На 12 години тя е изпратена в Мюнхенския католически колеж. Според спомените на учителите Ева Браун, тя е учила добре, само че е била доста палава, пробвайки се по този метод да притегли вниманието към себе си. Своенравието на Ева се показало и в фамилията, при което тя била изпратена в манастирско учебно заведение в Зимбах на 16-годишна възраст.

От какво се увличала
Анджела Ламбърт написа, че Ева Браун напуснала манастира на Английските сестри в Зимбах през 1929 година, когато била на 17,5 години. Тя била по-загрижена за това по какъв начин наподобява, в сравнение с за професионалното си бъдеще. Фриц Браун я заставил да учи бързопис, само че Ева не издържала на тази работа. От 13-годишна възраст Ева Браун се увличала от снимка и по тази причина съдбовното място на помощник на фотографа от нацистката партия на Германия Хайнрих Хофман било напълно задоволително за нея.

В ателието на Хофман Ева Браун се срещнала с Адолф Хитлер.

Както английското интернет издание Independent написа с позоваване на Анджела Ламбърт, „ Изгубеният живот на Ева Браун “, главната жена на фюрера най-вероятно е имала много неразбираема визия какво съставлява избраникът й през цялото време на тяхното другарство и от самото начало от останалия й живот.

Според Independent, Ева Браун не била типична представителка на множеството немски фрау, които в края на 20-те и началото на 30-те години на предишния век се възхищавали от изявленията на придобиващия престиж политик Адолф Хитлер - „ Ева не треперила и при първата среща с него: за нея политиката била скучна и Хитлер още не бил станал звезда. "

Запознанството на Ева Браун и Адолф Хитлер става през октомври 1929 година. По това време тя била на 17 години. Ева Браун обичала да танцува, да прави гимнастика, да гледа холивудски филми и да чете „ женски “ романи. Тя имала капацитета, нужен за съвършен нацист, който е склонен да следва мотото на партията на Фюрера, което дефинира задачата на всяка жена в Германия: деца, кухня и черква - по този начин характеризира Ева Браун Independent.

След като приключва манастирското учебно заведение, Ева Браун стартира работа за Хайнрих Хофман. Съдбоносна среща на 17-годишната Ева Браун и 40-годишния Адолф Хитлер се състояла в студиото на Хофман. Според спомените на Хофман, който показал Хитлер като „ Мистър Волф “ (преди Ева в никакъв случай не била чувала за Хитлер), той изглеждал на момичето „ благородник на избрана възраст със смешни мустаци и огромна филцова шапка “. Хайнрих Хофман си спомня реакцията на Адолф Хитлер по отношение на Ева Браун: „... тя беше просто много дребна симпатична магьосница, която макар празния си и неправилен взор - или може би точно поради това - той откри това утешение, което е търсил толкоз доста... Но в никакъв случай, нито с дума, нито с взор, нито с жест, не е показвал, че го интересува освен това. "

Хофман цитира изказването на Хитлер за това, с какво е оневинен неговият избор на Ева Браун: „ високо интелигентният човек постоянно би трябвало да избира лимитирана, глупава жена. “ "Хитлер показал благосклонност към младото момиче, тъй като можел да извайва от нея всичко, което изиска. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР