Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. На

...
Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. На
Коментари Харесай

Пророчица: Европа става ислямска земя

Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години.

На власт ще дойдат хората, пристигнали от фамилиите на арабски бежанци, предвижда победителката в паметното шоу „ Битката на екстрасенсите “ маг Наталия Бантеева, представена от „ Южний фередалний”.

Според екстрасенската Европейски Съюз е на границата на мъката и гибелта. Политиците виждат опасност за Европейски Съюз в разкола и напускането на обособени страни, само че обстановката е доста по-сериозна. След 10 година манталитетът на популацията ще се промени напълно, ще пристигна краят на лидерската и цивилизована Западна Европа. Европа умира. Проблемът не е в това дали Европейски Съюз ще се резервира, а в това, че европейските полезности ще бъдат забравени, счита ясновидката.

Равенството на дамите с мъжете ще остане в предишното. В мюсюлманска Европа скоро ще стане обикновено мъжете да имат по няколко съпруги. Европейките ще вървят забулени като дамите в Арабския свят. Управляващият хайлайф в Европа се е побъркал. Старанието да се избави Европа към този момент е безсмислено. До 5 година по-голямата част от популацията на Стария континент ще е мюсюлманско “, предизвестява Бантеева.

тагове европа пророчица ислямска земя маг наталия  Пророчица: Европа става ислямска земя  Пророчица: Европа става ислямска земя
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР