Западът трябва да се подготви за атака Допускам, че има

...
Западът трябва да се подготви за атака Допускам, че има
Коментари Харесай

Соломон Паси: Въпрос на време е Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса

Западът би трябвало да се приготви за офанзива

„ Допускам, че има последици, само че не знам какъв резултат ще имат върху Русия. Съмнявам се, че следствията ще трансформират държанието ѝ. Това е следващата борба на положително и зло, в която злото взима жертва “, съобщи пред Нова телевизия някогашният външен министър Соломон Паси.  

Навални се връща в Русия откакто е тровен с Новичок и оцелява, с което от една страна демонстрира, че е себеотрицателен, само че от друга – това е самоубийство, счита Паси. Той е на мнение, че „ има доста измрели мъченици в името на демокрацията, а в този момент имаме потребност от водачи, които да трансформират статуквото “. 

„ Западът би трябвало да се приготви за офанзива от Русия. Не можем да я промени, а тя желае да ни завладее. Първият метод е с въоръжаване. Трябва да сме обезопасени. Северна Корея дава милиони снаряди на Русия, а в Европа складовете са празни “, разяснява Паси.

Следващите 10 години военното произвеждане ще има взрив, апетитите на Русия няма да спрат. Дроновете съгласно него ще се развиват най-вече

„ Въпрос на време е Русия да разположи нуклеарни оръжия в Космоса. В близкото десетилетие допускам. Единственият огромен контракт, който стопира това да стане е договорът за галактическото пространство от 1967 година Те се канят да го нарушат. Те ще поразяват връзки, а това води до надзор над хора “, добави Соломон Паси.

Той беше безапелационен, че е неточност съчетаването на поста външен министър и министър председател предвид на обстановката у нас. „ Това става, в случай че една страна няма фрагменти. Не желая да разясня лица, а правила, а и ще му трябват на подобен човек 48 часа, с цел да съчетава уговорките. Денков е доста образован човек, учен “. Соломон Паси не има вяра разногласието сред ГЕРБ и Политическа партия по тематиката да провали ротацията.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР