Западът трябва да приеме по-високи разходи за живот, за да

...
Западът трябва да приеме по-високи разходи за живот, за да
Коментари Харесай

Западът да помогне на Германия да се откаже от руския петрол

Западът би трябвало да одобри по-високи разноски за живот, с цел да помогне на Германия да се откаже от съветския нефт, съобщи някогашният пълководец на английските сухопътни войски в изявление за в. " Телеграф ".

Генерал Ник Паркър съобщи, че обществото би трябвало да " промени целите си " и че хората " ще би трябвало да одобряват повече болежка " в всекидневието си, с цел да се образува ефикасна коалиция за победа над Русия след нахлуването ѝ в Украйна.

Твърдението му, че западните страни би трябвало да оказват помощ за субсидирането на Германия, която даде обещание да се откаже от съветския нефт, прозвуча в миг, когато Обединеното кралство се намира в рецесия на разноските за живот, а мнозина са принудени да избират сред " отопление или храна ", показва вестникът.

По данни на Фондация " Нова стопанска система " възходящата инфлация, стагнацията на заплатите и увеличението на разноските за артикули от първа нужда значат, че повече от 34 % от популацията - 23,5 милиона души - няма да могат да си разрешат да покрият разноските за живот през тази година.

Генерал Ник Паркър, някогашен офицер от английската войска, служил като командващ сухопътните войски, предложи Обединеното кралство да " пренасочи личните си енергийни запаси, с цел да помогне на Германия ", което в допълнение ще усили сметките за сила на семействата.

Той също по този начин предизвести, че войната в Украйна и рецесията с разноските за живот би трябвало да се преглеждат като неразривно свързани, тъй като " може да се наложи да водиме война ".

Ген. Паркър добави пред " Телеграф ": " Мисля, че евентуално във всички наши страни има потребност хората да трансформират целите си. Това, което се случи, е опасност за всички нас и е евентуално доста сериозна опасност. И затова, с цел да преодолеем опасността, ще би трябвало да поемем известна болежка, само че тази болежка би трябвало да бъде доста ясно обяснена на хората, тъй че те да схванат подтекста ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР