Западът трябва да обмисли как да отговори на нуждата на

...
Западът трябва да обмисли как да отговори на нуждата на
Коментари Харесай

Макрон: Западът да обмисли гаранции, ако Путин пожелае да преговаря

Западът би трябвало да обмисли по какъв начин да отговори на потребността на Русия от гаранции за сигурност, на войната в Украйна. Това сподели френският президент Еманюел Макрон в изказване, излъчено в събота, заяви " Ройтерс ".

В изявление за френската телевизия TF1 , записано по време на държавното му посещаване в Съединените щати предходната седмица , Макрон сподели, че Европа би трябвало да приготви бъдещата си архитектура за сигурност.

Макрон съобщи още, че Европа би трябвало да отговори на страха на Путин, че " НАТО идва тъкмо пред вратите му " и разполагането на оръжия, които биха могли да застрашат Русия, до момента в който Европа приготвя своята бъдеща архитектура за сигурност.
 Русия поучава Франция първо да сътвори арбитражен съд за личните си закононарушения
Русия поучава Франция първо да сътвори арбитражен съд за личните си закононарушения

Москва е възмутена, че Париж продължава да си затваря очите за беззаконието на киевския режим

Припомняме, че  Москва е възмутена от  за следствие на " съветската експанзия ". 

" Ние сме възмутени от изказването на френското министерство на външните работи по отношение на проектите за основаване на специфичен арбитражен съд " за закононарушенията на съветската експанзия ". Освен че се пробват да ангажират Международния углавен съд, западните страни взеха решение да насърчат концепцията за основаване на друга, чисто политизирана " правосъдна " власт, която в действителност няма нищо общо с правораздаването ", възмущават се от съветското ведомство.

" По някаква причина Париж продължава да си затваря очите за осемгодишното безвластие на киевския режим по отношение на жителите на Донбас, които не престават да умират всеки ден при артилерийски и ракетни офанзиви ", прибавят от министерството.

Руското външно министерство акцентира и че сегашният опит на западните страни да основат небрежно " квазисъдебен механизъм " е още един образец за политиката на двойни стандарти на Запада.
 Русия е с нова тактичност в Украйна
Русия е с нова тактичност в Украйна

Чака огромния мраз, с цел да удари още веднъж

Руската федерация леко промени тактиката си във връзка с ударите в Украйна.

Противникът чака температурите в страната да паднат до към -10 градуса през нощта, с цел да замрази хората, съобщи Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентската канцелария на Володимир Зеленски, пред съветската журналистка Юлия Латинина.

Според него проектът на Руската федерация е " безусловно канибалски ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР