Западът тласка Русия към унищожение, самото съществуване на страната е

...
Западът тласка Русия към унищожение, самото съществуване на страната е
Коментари Харесай

Владимир Медински: Западът тласка Русия да унищожи политическата система и цялата страна

Западът тласка Русия към заличаване, самото битие на страната е заложено през днешния ден. Това сподели помощникът на съветския президент Владимир Медински на второто съвещание на Междуведомствената комисия по историческо обучение, оповестява

" Самото битие на Русия, като съветска цивилизация, през днешния ден е заложено на карта. Виждам малко аналогии с сегашния миг от историята. Смутното време, в навечерието на февруари 1917 година, 1989 година - разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, системата, унищожаването на страната “, сподели още Медински.

Той акцентира, че актуалните събития са резултат от 15 години " промиване на мозъци с различна история " в Украйна, във версията, на която " Русия е зложелател от незапомнени времена ".

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР