Западът ще умножи опитите си за намеса в предстоящите президентски

...
Западът ще умножи опитите си за намеса в предстоящите президентски
Коментари Харесай

Кремъл не се съмнява, че Западът ще засили опитите за намеса в президентските избори в Руската федерация

Западът ще умножи опитите си за интервенция в идните президентски избори в Русия през 2024 година, сподели прессекретарят на президента Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

Като цяло той означи, че " всевъзможни избори са извънредно значими, изключително изборът на държавен глава ". „ Изборите ще се проведат, ще се приготви за тях. И фактът, че по един или различен метод всякога има интервенция извън, както в изискванията на НСО, по този начин и в изискванията на актуалната интернационална конюнктура, този напън и тези опити за интервенция ще се умножават, няма подозрение за аргументите ", добави Песков.

Говорителят на Кремъл също напомни, че съветският президент Владимир Путин, говорейки с обръщение до Федералното заседание през февруари, " изрази отношението си към идните избори, както общински, по този начин и президентски ". По-специално тогава президентът акцентира, че плануваните за 2023 и 2024 година избори, в това число президентските, ще се проведат в строго сходство със закона и при съблюдаване на всички демократични процедури.

По-рано в понеделник Ела Памфилова, началник на Централната изборна комисия на Руската федерация, съобщи, че Западът има намерение да провали изборите през 2024 година

„ В това отношение можем да се съгласим ", разяснява Песков изявлението на Памфилова.

Освен това, както означи в изявлението си ръководителят на ЦИК, изборната система на страната е подготвена за изборите през 2024 година, тя е „ жизнеспособна, доста издръжлива, добре фокусирана върху дилемите си, стимулирана, сензитивна и ясно реагираща на условията на време. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР