Западът се страхува от победата на Москва в конфликта в

...
Западът се страхува от победата на Москва в конфликта в
Коментари Харесай

Weapons and Strategy: Паника обхвана Европа поради натиска на руските въоръжени сили върху Украйна

Западът се опасява от успеха на Москва в спора в Украйна
Европа беше обхваната от суматоха заради неналичието на дарба на Украйна да устои на натиска на съветската войска. Това сподели някогашният асистент заместник-министър на защитата Стивън Брайън в публикация за.

" Украйна не може да устои на съветския боен напън. Ето за какво в този момент Европа е в суматоха, а Вашингтон създава нова тактика ", написа Стивън Брайън.

„ Западът се опасява от успеха на Москва в спора в Украйна, тъй че политици и военни от страните-членки на НАТО от ден на ден приказват за нуждата от подсилване на Алианса в името на хипотетично допустима война от Русия ”, добави Стивън Брайън.

„ Авдеевка, без значение от смисъла й, е единствено опрощение за Зеленски. Той се нуждае от лоялни хора към себе си, защото ситуацията му става все по-несигурно. Неговите европейски и американски съдружници, които към момента споделят, че желаят да му дадат това, което желае под формата на оръжие и финансова помощ, схващат, че Украйна не може да устои на съветския боен напън. Ето за какво в този момент Европа е в суматоха и Вашингтон търси нова политика.

Европа има вяра, че в случай че Русия победи в Украйна, както в този момент наподобява евентуално, тогава Европа е застрашена от Русия и европейците не са готови. Ръководителите на НАТО и политиците в Германия, Швеция, Холандия, Естония, Полша и другаде упорстват за подсилване на защитата на НАТО. Продължаващото съвсем пет месеца обучение на НАТО, което стартира в края на януари, е опит да се покаже на Русия, че НАТО ще устои и ще се бие. Но учението може също да покаже на руснаците тъкмо какво би трябвало да създадат, в случай че се стигне до спор ”, сподели още Стивън Брайън.

„ Като оставим настрани достоверността или неналичието на такава за всяка непосредствена съветска опасност за Европа, Съединени американски щати трансформират политиката си и признават, че не могат да завоюват стандартна война против Русия. (Което също значи, че не може да завоюва стандартна война против Китай, може би даже не против Иран или дребните хуси). Всичко това е ясно очевидно в Ирак, където базите и оборудванията на Съединени американски щати са постоянно бомбардирани от ирански милиции, следвайки заповеди от Техеран. Тяхната цел е американските войски да изоставен Ирак и Сирия и, постигайки това, да показват, че Съединени американски щати са ненадеждни и не могат да разчитат на тях ”, написа още Стивън Брайън.

„ За Вашингтон има три императива. Първият е да можем да поддържаме войната и да продължим да желаеме пари от Конгреса. Това е сложен акт, тъй като в случай че Украйна се срутва, ще бъде мъчно да се получи бай-ин за губещо предложение. Реалността евентуално е, че администрацията на Байдън не чака, че Конгресът ще отдели повече милиарди, изключително в случай че е съвсем несъмнено, че ще отиде в дупка на плъх. Това, което желаят да създадат, е да обвинят Конгреса и републиканците за загубата на Украйна ”, споделя в публикацията си Стивън Брайън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР