Западът се опитва да разкъса Русия на части и би

...
Западът се опитва да разкъса Русия на части и би
Коментари Харесай

Западът иска да изтрие Русия от политическата карта на света, заяви Николай Патрушев

Западът се пробва да раздра Русия на части и би желал да я изличи от политическата карта на света. Това декларира в изявление за съветския в. " Аргументи и обстоятелства " Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, съобщи Българска телеграфна агенция.

" За нас с оглед появяването на нови военни закани е значимо да имаме такива въоръжени сили и специфични служби, че съперниците на Русия да не позволяват и въображаемо даже, че могат да водят война с нас ", акцентира той.

Събитията в Украйна не са конфликт сред Москва и Киев - това е военно опълчване на НАТО, най-много на Съединени американски щати и Англия, с Русия, декларира Патрушев.

Западните политици не са независими, зад тях стоят фондациите и едрият бизнес - точно в техните ръце е съсредоточена действителната власт. В предишното Западът е постигнал преуспяване и международно владичество посредством присвояване на колонии. Точно по този начин се държат през днешния ден и транснационалните компании, които избират да натрупат от ден на ден капитали, изпомпвайки запаси от други страни, споделя секретарят на съветския Съвет за сигурност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР