Западът се опитва да накаже Русия заради нейното право да

...
Западът се опитва да накаже Русия заради нейното право да
Коментари Харесай

Чижов: Западът се опитва да ни накаже заради самостоятелната ни политика

Западът се пробва да накаже Русия поради нейното право да дефинира независимо своята външна и вътрешна политика.
Това съобщи непрекъснатият представител на Русия в Европейски Съюз Владимир Чижов в тирада в Европарламента по време на извършения там Европейски съветски конгрес. Тазгодишното му издание е 11-то подред. Дискусията бе на тематика " Евросъюзът през 2017 година и Руската гражданска война от 1917 година: ненаучените уроци ".
Владимир Чижов означи, че въпреки „ Русия и Западът към този момент да не са разграничени от идеологически различия, ние все по този начин виждаме опити да бъде показана нашата стана като някакъв идеологически противовес на западния свят. Ние все по този начин виждаме предпочитание да бъдем осъдени за правото независимо да дефинираме външната и вътрешната си политика. За задачата се употребяват разнообразни принадлежности на въздържане, разпростира се санкционната серпантина, задействат се осведомителни войни, чиято цел е да се изопачи нашия кардинален метод към разрешаването на световните и районните проблеми и да се дискредитира съветската политика в интернационалните връзки ", акцентира той.
Според него в днешния динамичен, високо конкурентен и, за жалост, надалеч небезопасен свят, Русия и Евросъюзът, които взаимно се допълват, нямат рационална опция на съдействието и обединяването на капацитетите. „ Надявам се разсъдъкът и политическата предвидливост на нашите европейски сътрудници да спомогне за изваждането на нашите връзки от задънената улица и да поемат те по пътя на градивен разговор, напоен с духа на същинско добросъседство и неприкритост ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР