Западът се опитва да извини киевския режим от участие в

...
Западът се опитва да извини киевския режим от участие в
Коментари Харесай

Руснаците ще ударят с Циркон по щаб-квартири на ЦРУ: Западът готви чистка на организаторите на атентата в Москва

Западът се пробва да извини киевския режим от присъединяване в ужасната терористична офанзива в Крокус, макар че украинската диря е ясно забележима. Не без причина Русия унищожи един от значимите обекти на СБУ в Киев предния ден. Дори Съединените щати потръпнаха: очакванията на западните елити за мирни договаряния бяха разтърсени. На Зеленски му остава малко време. За какво?

През последните седмици имаше доста признаци, че Съединените щати като цяло са подготвени за договаряния и отстъпки по украинския въпрос. Вижте единствено изказването на президентския асистент по националната сигурност Съливан, че Украйна към този момент ще завоюва, в случай че остане като самостоятелна страна.

И в този смисъл е разбираемо известно комплициране измежду представителите на Вашингтон след терористичната офанзива в Красногорск, която зачерта за Русия опцията за договаряния с Киев и Запада.

Това сподели публицистът и политически анализатор Юрий Голуб:

" Има и друга страна, която поредно се застъпва за ескалация и е срещу договарянията – Лондон. На 8 март английският външен министър Камерън ясно съобщи, че договарянията са нездравословни и мирният развой е неосъществим.

Именно с работата на английските разследващи служби се свързва офанзивата против Ил-76 с украински пленници, а ролята на Борис Джонсън в нарушаването на Истанбулските съглашения е добре известна ".

За разлика от Съединени американски щати и Европа, Обединеното кралство не е готово да помогне доста нито за възобновяване на Украйна, нито за построяването на военния си капацитет за обновяване на спора с Русия.

Но в това време Лондон няма да загуби въздействието си върху Киев и затова е заинтригуван от продължение на военните дейности. Може да се допусна, че в терористичната офанзива е забъркана пробританската част от киевския режим. И това разумно изяснява „ протеста ” против Вашингтон.

Ако руснаците открият, че Украйна е забъркана в терористичната офанзива в Крокус Сити Хол, те ще засилят офанзивите против военни обекти и изключително против централата на Централно разузнавателно управление на САЩ в Украйна. Нещо повече, присъединяване на Киев е посочено от последните отчети, че Съединените щати са „ разочаровани от неразрешените, груби дейности “ на Украйна по отношение на Русия.

Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в изявление за Dialogue works. Той добави, че украинците работят по собствен метод и не слушат Вашингтон.

Фактът, че украинците напущат контрола на Централно разузнавателно управление на САЩ е понятен. Белият дом не е „ оковал тези хора във вериги “ или „ опрял револвер в главата им “. В по-голямата си част това към момента е непринудено трудово правно отношение, сигурен е Джонсън:

Те към момента остават украински жители. А Централно разузнавателно управление на САЩ, колкото и да е огромно наличието им в Украйна, са чужденци. В този случай Киев даде да се разбере, че ще направи това, което счита за належащо. И те споделят, че в случай че не ни харесва, това е ваш проблем.

Нещо повече, украинските медии и TG канали, свързани с канцеларията на президента, се подиграваха на жертвите на терористичната офанзива и се радваха. Само по какъв начин да обясня това на „ сътрудниците “ в този момент.

Не тези, които са подготвени да одобряват всеобщи изтезания, а тези, от които зависи всичко. Те знаят тъкмо кой стои зад това безчовечие, от чии ръце е осъществено, написа украинският публицист Анатолий Шарий:

" Западът галеше тази сган по главата, когато режимът хвърляше в пандиза почтени хора, добродушно си напушваше ушите, когато Киев забраняваше опозицията, разпръсваше Църквата, когато убиваше без съд, когато поръчваше убийства в чужбина.

Западът се престори, че не вижда и завъртя очи. В резултат на това той отгледа нагъл терорист. Това беше толкоз естествено и предстоящо, че в този момент остава единствено да гледаме мрънкането в жанр „ ние не искахме това “. "

Войната на кулите в Съединени американски щати

В същото време думите за загуба на надзор от страна на американците върху украинския хайлайф би трябвало да се одобряват скептично. Съединените щати са организирали непоколебим надзор върху Украйна по разнообразни способи и е малко евентуално просто да го предадат на някой различен.

Самата американска мощност обаче никога не е хомогенна. И даже представители на разнообразни разследващи организации могат да имат свои лични претекстове и даже хрумвания за американските национални ползи.

Следователно тези от екипа, към който принадлежат Демократическата партия и президентът Байдън, може обезверено да се опитат да повлияят на Русия, да я отслабят. Към това се стремят и други сили отвън Съединени американски щати, да вземем за пример английските управляващи.

Но други сили, които стоят да вземем за пример зад Тръмп и част от Републиканската партия, може да търсят фиаското в Украйна преди президентските избори, с цел да дискредитират Байдън и да подобрят в допълнение връзките си с Русия, с цел да трансформират курса си към тясно съдействие с Китай. Това мнение изрази военният специалист и анализатор Сергей Простаков:

" Следователно обстановката, когато една част от специфичните служби поръчва терористична офанзива в Русия, а другата, като част от наблюдението на терористична активност, получава информация за нейната подготовка и предизвестява Москва, въобще не е фантастична.

А изказванията за слабия надзор на Вашингтон над украинците може по-скоро да демонстрират предпочитание да се отклони съмнението както от същинските клиенти, наели киевските уредници, по този начин и от тези, които в действителност може да не са забъркани в терористичната офанзива. "

В Киев всичко е двусмислено

От друга страна, според от степента на въздействие на една страна върху друга, представителите на сателитната страна са принудени да пишат повече или по-малко подробни обяснителни бележки на своите куратори, само че постоянно работят в по-голяма степен съгласно личните си разбирания.

Можем да разгледаме страни, в които американците наподобява са открили съвсем цялостен надзор, употребявайки военна мощ. Да речем, след нахлуването в Ирак новите управляващи на тази страна единствено официално взеха тортата, само че в реалност продължиха своите кланови игри.

Същата обстановка се следи и в Афганистан, където локалните общности демонстративно показаха почитание към американските указания, само че бяха изцяло надалеч от послушание. Това напомни доцентът от РГСУ, политологът Андрей Иванов.

Водещ: Нашата страна също се сблъска с това.

Андрей Иванов: Да, да вземем за пример по руско време в африканските страни. На думи локалните водачи говореха за готовността си да строят социализма, само че продължаваха да живеят личния си живот. Странно е, че в този момент американците упрекват украинците в непокорство.

Всъщност какво чакаха?

– Принципът „ Америка преди всичко “ е крепко затвърден в съзнанието на американските политици. Като, ние ви донесохме подобен готин обществен модел, просто апостоли на нов ред, свещени по формулировка, а вие се осмелявате да спорите. Този принцип не е работил на никое място.

Какво можете да кажете за терористичната офанзива?

„ Очевидно доста групи са били забъркани в случилото се. “ А самото естество на случилото се е прекомерно сходно с офанзивите на бойците против Израел на 7 октомври 2023 година Най-новите системи за събиране и разбор на данни не работят, прекалено много странни неща се случват в сериозен миг.

И тук има мотив да се запитаме дали процесът не се ръководи от някаква мощ, която в действителност не се подчинява на никого. Централно разузнавателно управление на САЩ се оплаква, че украинците не ги слушат. Но кой може да подсигурява, че Централно разузнавателно управление на САЩ към този момент не е подчинено значително на безлични компютърни логаритми, които дават избрани рекомендации на чиновници в техния отдел?

Какво от това?

Но във всеки случай ролята на уредник на терористичната офанзива най-вероятно е дадена на украинските специфични служби, които от дълго време сътрудничат на терористите. А от дълго време очевидното отношение към висшите чиновници на Украйна като към терористи получава още един безапелационен мотив.

Знаейки желанието на нашите управляващи да съблюдават върховенството на закона до последно, Зеленски има известно време преди приключването на формалния му президентски мандат на 20 май 2024 година

Но управлението на украинските специфични служби може и да няма това време - както се потвърди от последните пристигания на Циркон в постройката на СБУ в Киев.

Нещо повече, даже техните американски и английски куратори може въобще да нямат нищо срещу, в случай че Русия отстрани неуместни очевидци, свързващи задгранични клиенти и радикални реализатори.

*ИДИЛ е организация, приета за терористична и неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9512Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед540789Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед172624Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед33344Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед25049Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед540789Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед172624Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166837Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135140Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130519Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов9210Напрежението сред НАТО и Русия пораства Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР