Западът разработва сценарии за разпалване на нови конфликти в постсъветското

...
Западът разработва сценарии за разпалване на нови конфликти в постсъветското
Коментари Харесай

Путин: Западът се опитва да разпали нови конфликти в постсъветското пространство

Западът създава сюжети за разпалване на нови спорове в постсъветското пространство, до момента в който към този момент съществуващите, като този сред Русия и Украйна, са резултат от разпада на Съветският съюз. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в хода на видеоконференция с ръководителите на разследващи служби на страните от Общността на самостоятелните страни (ОНД), предава ТАСС .

" Знаем също, че Западът създава сюжети за разпалване на нови спорове в пространството на Оперативно-наблюдателно дело “, сподели той. Но ние към този момент имаме задоволително такива “, акцентира Путин.

" Достатъчно е да погледнете какво се случва в този момент сред Русия и Украйна, какво се случва на границите на някои други страни от Оперативно-наблюдателно дело. Разбира се, всичко това е резултат от разпадането на Съветския съюз, всичко това е ясно. Но рисковете от дестабилизация не престават да порастват, в това число рисковете от дестабилизиране на целия Азиатско-Тихоокеански район “, заключи президентът на Русия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР