Западът предизвика конфликта в Украйна, за да задържи развитието на

...
Западът предизвика конфликта в Украйна, за да задържи развитието на
Коментари Харесай

Путин: Западът предизвика войната в Украйна, за да задържи развитието на Русия

Западът провокира спора в Украйна, с цел да задържи развиването на Русия, сподели през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

На среща с млади учени от Руския федерален нуклеарен център в Саров, Путин напомни предходното си посещаване в този град в Нижегородска област през 2014 година " Тогава нашите недоброжелатели направиха първите си стъпки в своите опити да лимитират нашия софтуерен суверенитет, да попречат на развиването ни ", съобщи съветският президент, визирайки глобите, наложени на страната му от Запада след анексията на Крим и началото на спора в Източна Украйна.

Путин напомни, че преди девет години е приказвал за нуждата " от предприемане на енергични ограничения, с цел да бъде обезпечен софтуерният суверенитет " на Русия. " Трябва да кажа, че нашите прогнози се сбъднаха ", означи той.

Руският президент заключи, че е било направено доста, с цел да бъде обезпечен софтуерният суверенитет на страната му, само че следва още много работа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Откакто Русия предприе пълномащабната си инвазия в Украйна през февруари предходната година, Путин постоянно споделя, че войната е била предизвикана от Запада. През тези към този момент близо 19 месеца съветският президент рядко се появява на публични места.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР