Западът прави всичко, за да разшири конфликта в Украйна и

...
Западът прави всичко, за да разшири конфликта в Украйна и
Коментари Харесай

Путин за помощта на Запада за Украйна: Наливане на масло в огъня

Западът прави всичко, с цел да разшири спора в Украйна и да въвлече в него нови страни, съобщи съветският президент Владимир Путин във видеопослание към участниците и гостите на 11-ата Московска конференция по интернационална сигурност, съобщи Българска телеграфна агенция.

" До какво води тази политика (от страна на Запада - бел. ред.) на наливане на масло в огъня се вижда ясно с образеца на Украйна. С наливането на милиарди долари в неонацисткия режим, снабдяването му с съоръжение, оръжия, муниции, изпращането на военни съветници и наемници, се прави всичко допустимо за по-нататъшното разпалване на спора и въвличането на други страни в него ", съобщи съветският водач. 

Съединени американски щати се пробват да преформатират системата на междудържавно взаимоотношение в Азиатско-Тихоокеанския район (АТР) под своя власт, не е изключена интеграция на силите на блока със силите на АУКУС (Австралия, Англия и САЩ), съобщи още  Путин.

Според съветския президент провокациите пред сигурността в разнообразни райони на света са провокирани от геополитическите случки и от неоколониализма на Запада. 

По думите му в разнообразни райони на планетата има " тлеещи огнища на напрежение ". " И макар че провокациите пред сигурността във всяко от тях има своите особености, в действителност всички те са подбудени от геополитическите случки, егоистичните, неоколониални дейности на Запада ", съобщи съветският водач.

Според него единствено посредством сливане на напъните на международната общественост е допустимо " да се понижи борбата на световно и районно равнище, да се обезвреждат провокациите и рисковете, да се укрепи доверието сред страните и да се отворят необятни благоприятни условия за тяхното развиване ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР