Западът показва, че не иска да бъде държан отговорен за

...
Западът показва, че не иска да бъде държан отговорен за
Коментари Харесай

Москва: Западът е разочарован от Зеленски

Западът демонстрира, че не желае да бъде държан виновен за провалянето в Украйна, заявявайки, че от украинския президент Володимир Зеленски зависи дали да организира договаряния. Това твърди ръководителят на съветския парламент Вячеслав Володин, представен от ТАСС.

" От Вашингтон и Брюксел идва нова реторика: въпросът за договарянията за спокойно споразумяване на спора в Украйна зависи напълно от Зеленски. Преди това упорстваха за противоположното - твърдяха, че спорът би трябвало да се взема решение извънредно на бойното поле. Те обаче схванаха, че със Зеленски няма да има победа. И не желаят да носят отговорност за провалянето ", написа той в " Телеграм ".

По думи на Володин въоръжените сили на Украйна не са оправдали упованията на Съединени американски щати и Европейски Съюз. " Зеленски даде обещание победа. Резултатът разочарова западните спонсори ", означи той.

Според ръководителя на Руската дума вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати и Европейския съюз принуждава техните чиновници да реагират.

" Американците и европейците започнаха да показват своята позиция по отношение на събитията в Украйна. Те не желаят да заплащат от джоба си за политиката на война. Инфлация, растящи цени, проблеми с енергийните запаси и други компликации, с които се сблъскват, няма по какъв начин да не ги тревожат на прага на зимата ", отбелязва Володин.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР