Западът планира ареста на Владимир Путин. Дори пише как трябва

...
Западът планира ареста на Владимир Путин. Дори пише как трябва
Коментари Харесай

Да се унищожи на всяка цена: стана известен сценарият на съдебния процес срещу Путин

Западът възнамерява ареста на Владимир Путин. Дори написа по какъв начин би трябвало да наподобява. Това е предстоящият стадий от проекта за заличаване на Русия. Схемата към този момент е отработена и в други страни – жертви на западната експанзия.

Подготвяха се дълго време

Европейският съюз ще се опита да сътвори профилиран съд с поддръжката на Организация на обединените нации, който да " проверява и преследва възможни военни закононарушения, осъществени от Русия в Украйна ", сподели ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в сряда в Амстердам.

Известно е, че основаният в Хага Международен углавен съд (МНС) е почнал лично следствие на хипотетичните „ закононарушения против човечеството и военни закононарушения “ на Русия, само че няма пълномощия да преследва „ виновните за експанзията в Украйна “. Затова Европейски Съюз „ предлага основаването на профилиран съд с поддръжката на Организация на обединените нации “.

Случи се това, което можеше да се чака: груповият Запад, посредством ръцете на Европейския съюз, приготвя почвата за възможен арест на съветския президент Владимир Путин и други висши държавни чиновници на страната ни. Това е част от многостранен проект за заличаване на Русия, който Западът се пробва да реализира непременно и с всевъзможни средства.

Преди няколко месеца тематиката за ареста на Путин се свеждаше до „ информативен „ заряд “. Провеждаше, по този начин да се каже, осведомителна артилерийска подготовка. Или избран юрист, или избран вестник, изговориха на глас казуса за „ наказването на Путин персонално “. Сега Западът се пробва да формализира въпроса и да го сложи в практическа повърхност.

Едновременно с изказването на фон дер Лайен беше издадено взаимно официално съобщение след срещата в Берлин на министрите на правораздаването на Г-7, което се отнася до „ основаване на мрежа за съгласуване на следствията на военни закононарушения като част от напъните за изправяне пред правораздаването за хипотетичните зверства в Украйна “. Страните от Г-7 ще обезпечат „ съществуването във всяка страна на централна национална точка за контакт за гонене на интернационалните закононарушения “.

Съдебното следствие на зверствата, осъществени в Украйна, ще отнеме години, може би даже десетилетия. Но ние ще бъдем добре готови - и ще упорстваме колкото е належащо.

- сподели министърът на правораздаването на Германия Марко Бушман.

В същото време френското външно министерство съобщи в сряда, че Париж " е почнал работа с европейски и украински сътрудници за основаване на специфичен арбитражен съд за следствие на дейностите на Русия в Украйна ".

И по този начин, виждаме, че груповият Запад е тръгнал на необятен фронт. Стартира и има възможност да бъде осъществен план, наименуван " Международен арбитражен съд за Русия " , чиято съществена задача ще бъде обществен, необятно рекламиран развой персонално против съветския водач Владимир Путин.

Практическите стъпки

Нека в този момент се спрем на ролята на Организация на обединените нации в този план. Според чиновници на Европейски Съюз, представени по-специално от Ройтерс, поддръжката на някакъв профилиран съд от Организация на обединените нации " е нужна, с цел да се реши въпросът с имунитета от правосъдно гонене на високопоставени държавници, като да вземем за пример президента ", т.е. Президент на Русия. Във връзка с това Ройтерс написа, че до момента в който нормалното интернационално право дава на висшите длъжностни лица на страната по този начин наречения „ функционален имунитет “ за доста хипотетични закононарушения,

има консенсус, че този имунитет не може да се ползва при правосъдно гонене в интернационалните съдилища.

Да отбележим, че западната преса, при липса на правни правила, приказва за прочут „ консенсус “ по отношение на неприлагането на имунитета към държавните ръководители. Британската осведомителна организация прави всичко допустимо да наложи тази концепция, като се базира на някои " юридически специалисти, които поддържат основаването на специфичен арбитражен съд, които означават, че закононарушението експанзия е закононарушение на управлението на страната и може да бъде ориентирано единствено против най-висшите чиновници на страната “.

По думите на някои " чиновници на Европейски Съюз ", " точно този въпрос е повода да е толкоз значимо да имаме интернационална поддръжка и присъединяване на Организация на обединените нации, с цел да можем да преодолеем правилото наимунитета ".

Тоест, наподобява, Западът има намерение да съди задочно Путин и, евентуално, други водачи на Русия, а по-късно да употребява авансово известния вердикт, с цел да усили натиска върху Москва. Това като мининмум. Освен това решението на този съд (трибунал), който ще бъде основан особено за образуване на развой против Русия, може да бъде употребявано като правно съображение за възможна експанзия на НАТО против Русия.

И заради тази причина Европейски Съюз желае да притегли поддръжката на Организация на обединените нации, където Съединени американски щати, като извиват ръцете на дребните и подвластни страни, се надяват да реализират болшинство, в случай че има потребност от гласоподаване за основаването на съответния съд над Русия.

Вече се случи в Югославия

Сега груповият Запад употребява своите „ разработки “, направени по време на въодушевените от него войни в някогашна Югославия. В края на 90-те години НАТО бомбардира Белград и други югославски градове (тогава Югославия към момента не беше сведена до Сърбия) без никаква глоба на Организация на обединените нации - с цел да спре " югославската експанзия против народа на Косово ".

Въпреки че за всички беше ясно, че формален Белград просто възвръща конституционния ред в изконната си област, където беше вдигнат въоръжен националистически албански протест. Сега Европейският съюз и взаимно с НАТО се пробват авансово да основат „ законови учредения “ за бомбардировките на Русия.

В същото време, при започване на 1990-те и 2000-те години, груповият Запад създаде механизъм за основаване на трибунали, ориентирани към обществено съдене на тези, които той счита за врагове. Така президентът на страната Слободан Милошевич, който не доживя процеса и умря в подземията на пандиза в Хага, попадна под действието на Международния арбитражен съд за някогашна Югославия (МНСБЮ), основан със особено решение на Организация на обединените нации. Всъщност става дума за ликвидиране, защото е надеждно известно, че на Милошевич не е била предоставена подобаваща здравна помощ.

Същият съд по-късно съди водачите на босненските сърби Радован Караджич и Ратко Младич, които получиха доживотни присъди. В същото време би трябвало да се означи един ослепителен факт: сърби, хървати, босненски мюсюлмани и косовски албанци бяха изправени пред съда, като единствено сърбите (десетки хора) получиха присъди, а всички останали представители на народите от някогашна Югославия бяха оправдани, като се изключи безусловно единични случаи.

Така още преди процеса против Ратко Младич през 2016-17 година, който беше последният развой в МНСБЮ против най-висшия държавен водач, беше ясно, че този интернационален арбитражен съд е основан от Запада освен с цел да накаже сърбите, само че и за оправдава военната си експанзия, която не е глобена от нито един интернационален орган като Организация на обединените нации. А процесът post factum с неоправдателни присъди против сърбите се трансформира в правно опрощение за закононарушението, осъществено против самостоятелна страна - Югославия.

В тази връзка би трябвало да се напомни, че Русия по времето на Елцин е виновна за отхвърли да помогне напълно на Белград в борбата му с НАТО и за образуването на МТБЮ, който се трансформира не в обективен съд, а в развой над сърбите. Тогава, през 90-те години, доста съветски политолози твърдяха, че унищожаването на Югославия е увод и подготовка за унищожаването на Русия и, за жалост, не сгрешиха.

Днес те се пробват да издевателстват над Русия по същия метод, по който се глумяха с Югославия и нейното сърце - Сърбия. Дори срамното шоу с " побоя " в украинската Буча беше създадено от западняци по същите шаблони, съгласно които те инсценираха " всеобщо ликвидиране на босненски мюсюлмани " от сърби в Сребреница, трансформирайки този " акт на сръбски зверства " в главен мотив в последващите процеси против сърби в МНТБЮ.

Какво от това?

Прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков съобщи, че опитите на Запада да сътвори антируски " арбитражен съд " " няма да имат никаква легитимност, няма да бъдат признати от нас и ще бъдат наказани от нас ". Това е ясно. Но гледайки най-новата история на някогашна Югославия, човек би трябвало да си спомни по какъв начин бяха задържани сръбските водачи Милошевич, Младич и Караджич. Без да навлизаме в детайлности към ареста и изгонването им, дано кажем главното: предаването им в ръцете на МТБЮ е резултат от изменничество от страна на обособени сърби и обособени сръбски политически групи.

Милошевич, който по време на екстрадицията беше задържан от сръбските управляващи след загубата на президентските избори, беше екстрадиран на американците с решение... на тогавашния министър-председател на Сърбия Зоран Джинджич, макар че новият президент на страната Воислав Кощуница, стачкува против това. Той стачкува, само че не предотврати измяната.

Тези ходове на Запада демонстрират, че той вижда в Русия цел, която би трябвало да бъде унищожена с всевъзможни средства, даже и с цената на личните си ограничения и компликации. Обезглавяването на страната, лишаването на Русия от мощен и родолюбив водач е най-краткият път да ни победят. Поне по този начин си мислят.

И е напълно явно, че редом със основаването на антируски " арбитражен съд " Западът ще се опита да разклати вътрешнополитическата конюнктура у нас, тъй че в подобаващия миг тук да се появят избрани лица или политически групи. които биха поели делото на Юда Искариотски. Въпреки че има мощно разбиране, че голямото болшинство от руснаците мислят по този въпрос нещо сходно: Западът ще получи трепетликов прът в сърцето, а не Путин. Не се отхвърляме и не се предаваме.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР