Западът няма как да разбере Русия, защото това са две

...
Западът няма как да разбере Русия, защото това са две
Коментари Харесай

Паси: Западът няма как да разбере Русия

" Западът няма по какъв начин да разбере Русия, тъй като това са две разнообразни планети. Владимир Путин показва бойни изкуства, той е водач... Путин е един Чък Норис на политическата сцена освен това се оправя извънредно добре. " Това съобщи някогашният министър на външните работи Соломон Паси в коментар за преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия.
Паси обърна внимание на обстоятелството, че изборите са се провели в годишнината от анексирането на Крим. Според него по този начин Путин споделя на хората: " Аз ви върнах Крим и ще ви върне другото, от което имате потребност. "
В коментар за отравянето на Сергей Скрипал Паси сподели за Нова телевизия: " Къде ги има тези обичаи? Кой френски политик си е отровил политиците? Георги Димитров, който е токсичен със живак - същият, който споделя, че дружбата със Съюз на съветските социалистически републики е като слънцето и въздуха. Докато не желаяме опрощение от Русия за неговото отравяне, съветският патриарх ще се държи по този начин. Не мога да настоявам, че Путин е наредил да бъде погубен Скрипал, само че няма подозрение, че този, който има интерес, е Путин. Ако го попитаме дали го е направил, той би споделил: " Искам моите съперници да мислят, че аз съм го умъртвил. " Защо никой не се сети да убие Хилари Клинтън, с цел да натопи Тръмп? Защо никой не се сети да убие, пепел ми на езика, не дай си Боже, Нинова, с цел да накисне Бойко Борисов? "
По думите на Паси, в случай че Русия имаше същото положително предпочитание за договаряния с Европейски Съюз, можеше да се обърне към България да бъде неин медиатор.
Паси е безапелационен, че България може и би трябвало да работи с Русия: " С Русия би трябвало да се приказва извънредно вежливо, само че въоръжен до зъби. Риториката с Русия би трябвало да бъде извънредно уважителна, само че въоръжението – по-добро от реториката. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР