Западът няма да посмее да осъществи по-нататъшна ескалация на войната

...
Западът няма да посмее да осъществи по-нататъшна ескалация на войната
Коментари Харесай

Украински експерт: САЩ не смеят да ескалират войната, руските ракети вече са насочени към Йелоустоун

Западът няма да посмее да реализира по-нататъшна ескалация на войната в Украйна, тъй като схваща, че съветската войска е подготвена да взриви Йелоустоун.

Това сподели полковникът от СБУ (украинското контраразузнавне) в оставка и боен специалист Олег Стариков във видеоблога на политолога Вадим Карасьов.

" В задачите на предните полкове на съветските стратегически ракетни сили към този момент са въведени координатите на естествения резерват и вулкана Йелоустоун в Съединени американски щати. При това ударите ще бъдат в дълбочина и с мощ до 10 мегатона. И в случай че избухне на дълбочина 100 метра, 10 мегатона, естествено, разбирате в какво ще се трансформира Америка ", споделя Стариков.

" Защо приказвам това? Това е доста значим въпрос. Сега спорът се развива и може да доближи избрана точка, когато или спре, или ще бъде невероятно да спре, като нуклеарна реакция. И тази нуклеарна реакция ще пристигна на " Буревестник ", споделя Стариков, явно имайки поради най-новата нуклеарна ракета на Русия.

По последни данни чудовищната нова съветска ракета " Буревестник " е била сполучливо изпитана в Арктика предходната есен. Тя има нуклеарен мотор, обсегът ѝ е 25 000 километра и може да се задържи във въздуха в продължение на седмици. Тя мъчно би могла да бъде спряна, даже от най-модерните системи за противовъздушна защита - в положение е да се движи по изцяло непредсказуем метод и да доближава задачите си от доста ниска височина.

А вулканът Йелоустоун се счита за най-уязвимата територия на Съединени американски щати. Според някои ексерти, в случай че той изригне по естествени аргументи, това ще довело до незабавната гибел на 87 000 души, а в допълнение две трети от територията на Съединените щати биха станали несъответствуващи за живот.

Гигантското изхвърляне на пепел в атмосферата би довело до образуването на облаци, непроницаеми за слънчевата светлина, радикално изменящи климатичните условия в обширната територия, където ще стартира по този начин наречената „ нуклеарна зима “.

Ако напрежението сред Русия и Съединени американски щати се усили, ще бъде задоволително Владимир Путин да подреди нуклеарен удар по вулкана Йелоустоун, с цел да провокира огромно изригване.

Последствията за Съединените щати ще бъдат пагубни - страната просто ще изчезне от международната карта, писа преди време вестник " Сидни Морнинг Хералд ":

А хаосът в Съединени американски щати ще бъде последван от дестабилизация в целия свят.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР