Западът най-вероятно вече е взел решение да разреши на Киев

...
Западът най-вероятно вече е взел решение да разреши на Киев
Коментари Харесай

Песков: Западът вероятно е разрешил на Киев удари по Русия с ракети. Отговорът ни ще бъде адекватен

Западът най-вероятно към този момент е взел решение да позволи на Киев да нападна цели на съветска територия с ракети с огромен обхват на деяние, това решение към този момент се официализира в медиите, съобщи на брифинг представителят на съветския президент Дмитрий Песков в отговор на въпрос на ТАСС, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

" Най-вероятно, несъмнено, всички тези решения към този момент са взети “, сподели представителят на Кремъл по отношение на известията в пресата за полемики по въпроса сред Съединени американски щати и Англия. " Това може да се допусна с огромна степен на възможност, " добави той.

 

" В момента медиите просто организират такава осведомителна акция, с цел да формализират едно решение, което към този момент е взето “, добави Песков.

 

Той добави, че съветските въоръжени сили разполагат с целия нужен боеприпас от средства за продължение на специфичната военна интервенция в Украйна.

 

" Що се отнася до работата на съветските въоръжени сили, те разполагат с цялостен боеприпас от всички нужни средства за продължение на специфичната военна интервенция “, съобщи представителят на Кремъл.

 

В случай на доставяне на Украйна с ракети с огромен обхват на деяние за удари против Русия отговорът ще бъде съответен, добави Песков, само че сподели, че не е належащо да се чакат отговори на всички места. " Специалната военна интервенция е отговорът на всички тези дейности “, означи Песков, съобщи Ройтерс.

 

" Всяко от тези решения, взети от груповия Запад и по-късно приписвани на Украйна, е в допълнение удостоверение, че специфичната военна интервенция е оправдана, нужна и неизбежна “, добави той.

 

Според неговите думи точка в украинския спор може да бъде сложена, когато " Съединени американски щати се откажат от политиката си да употребяват Украйна “ за битка с Русия, уточни представителят на Кремъл.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР