Западът има право да предаде на Украйна ядрени бойни глави,

...
Западът има право да предаде на Украйна ядрени бойни глави,
Коментари Харесай

Бивш полски външен министър: НАТО има право да предаде на Украйна ядрени бойни глави, ако Русия използва ядрено оръжие

Западът има право да съобщи на Украйна нуклеарни бойни глави, отчитайки, че Русия е нарушила Будапещенския меморандум от 1994 година Единственото изискване за това е, в случай че Русия първа нанесе нуклеарен удар. Това сподели някогашният външен министър на Полша и сегашен евродепутат Радослав Сикорски в изявление за Първи канал на публичната телевизия в Украйна.

" Русия заплашва със своя удрен боеприпас целия свят, в частност НАТО и Украйна. Понякога наподобява, че нуклеарното оръжие е станало самобитен кумир за Руската федерация, знак на нейното господство и дарба безнаказано да нарушават интернационалните правила. Понякога си мисля, че е нужно да се напомня на съветските управляващи, че НАТО също е нуклеарен алианс ", сподели Сикорски.

Според него, Русия е предала освен Украйна, само че и всички страни, подписали Меморандума от Будапеща (Великобритания и Съединени американски щати, бел. ред.), който подсигурява неприконсовеност на териториите в откритите след разпада на Съветския съюз граници.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР