Западът е предизвикан от продължителното влияние на левите елити“, твърди

...
Западът е предизвикан от продължителното влияние на левите елити“, твърди
Коментари Харесай

Бившият премиер на Великобритания Лиз Тръс: Западът е обречен, ако консерваторите не поемат контрола

Западът е провокиран от продължителното въздействие на " левите елити “, твърди някогашният английски министър председател Лиз Тръс в изявление за американския ефирен канал Fox News, предава Фокус.

" Стигнах до заключението, че Западът е жертван, в случай че консерваторите не завоюват и не са подготвени да поемат контрола над институциите, които левицата е поела “, съобщи представителката на Консервативната партия.

Според някогашния министър председател левите политически сили са управлявали прекомерно дълго в прекалено много западни страни. Тръс уточни проблемите с миграцията и дейностите в отбрана на Палестина като отрицателни знаци за тяхното въздействие.

Във Англия " левицата “, твърди тя, употребява интензивно въздействието си в съдилищата, с цел да предотврати депортирането на незаконни мигранти.

Тръс означи, че е уплашена от обстоятелството, че левите хрумвания са толкоз необятно публикувани в Съединени американски щати и изключително в администрацията на сегашния началник на Белия дом Джо Байдън. Според нея активността на консерваторите би трябвало да е ориентирана освен към отбрана на позициите им, само че и към битка с нездравословните леви хрумвания.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР