Заобиколена от футболни фенове и камери, Тейлър Суифт се целуна

...
Заобиколена от футболни фенове и камери, Тейлър Суифт се целуна
Коментари Харесай

Тейлър Суифт празнува победата на приятеля си Травис Келсе в Супербоул

Заобиколена от футболни почитатели и камери, Тейлър Суифт се целуна на терена с приятеля си Травис Келсе, откакто звездата на американския футбол завоюва втора поредна победа на Супербоул, заяви Би Би Си.


Милиони американци се бяха настроили за шампионския мач, който също по този начин хвърли светлината на прожекторите върху следения от близко романс на Суифт с Келсе, който е бранител на Канзас Сити Чийфс.

Тяхната прегръдка след успеха на " вождовете " над Сан Франциско Фортинайнърс беше кинематографичен свършек на футболния сезон, в който Суифт и новото ѝ гадже постоянно заемаха централно място.

Певицата, която сега е в разгара на турнето си " Eras ", струващо милиарди долари, е постоянен фен на мачовете на Келсе още от първата му поява в НФЛ през септември.

Заедно двете мегазвезди се трансфораха в културен мотор, вдъхновявайки миймове, безспирни изявления в таблоидите и тематични артикули.

Според някои любовната връзка явно изглеждаше прекомерно добра, с цел да е истина, а десните критици въртяха тайни теории на тематика Суифт и Келсе.

Някои хора даже твърдяха, че връзката им е част от скрит план за подправяне на играта на шампионата за да се помогне на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който е демократ, да бъде определен.


Доналд Тръмп се намеси, заявявайки, че би било " нелоялно " от страна на Суифт да поддържа Джо Байдън, тъй като Тръмп преди този момент е подписал закон, който улеснява изпълнителите да печелят средства, когато песните им се стриймват.

" Освен това одобрявам гаджето ѝ Травис ", добави той в обява в обществената си мрежа.

Присъствието на музикалната суперзвезда е от безспорна изгода за лигата. Тя беше снимана да беседва с комисаря на НФЛ Роджър Гудел.

" Всичко, до което тя се допре, се следи от хора ", сподели той на годишната си конференция. " Считаме се за щастливци и приветстваме това ", добави Гудел.

Огромната фенска база Суифт притегли още по-голяма публика към американския спорт. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР