Заобиколен от Седона, живописните червени скали на Аризона, за които

...
Заобиколен от Седона, живописните червени скали на Аризона, за които
Коментари Харесай

Дишането за активиране има за цел да отключи естествено психеделичното състояние: „Чувствах се сякаш съм в различен свят“

Заобиколен от Седона, живописните червени скали на Аризона, за които мнозина имат вяра, че имат лечебни сили, група хора от цяла Съединените щати Щати неотдавна се събраха за психеделично преживяване.

Ocean Eagle, фасилитатор с отличителна каубойска шапка и татуировки, поведе участниците на странствуване на мозъка, ориентирано към преодоляване на трансформиращата мощ на дишането.

„ Тук съм, с цел да отворя резервоар с обич и сигурност за вас, момчета “, сподели той на участниците в ритрийта, подготвяйки сцената за надълбоко гмуркане в прочувственото излекуване.

естествено психеделично положение. DMT се намира в някои растения и психеделици и може да провокира халюцинации.

Участниците, като Nafsheen Luhar, свидетелстват за силата на метода. Лухар, бореща се с контузия в детството и рак на матката, приписва на дишането, което й е помогнало да се освободи от десетилетия болежка.

„ Дишането ми оказа помощ да се освободя от 25 години контузия, за която се държах. Просто даже не го направих знам какво ме удари. И изключително дотам, че всичко, от което постоянно съм се нуждаел, в действителност е било вътре в мен. Аз съм това, аз съм личният си врач ", сподели Лухар.

Неотдавнашна сесия, водена от Ocean Eagle включва утвърждения и деликатно селекциониран плейлист. След 90 минути музиката се забави и хората започнаха да се връщат в пространство, което мозъците им бяха напуснали.

Ocean Eagle събра групата, с цел да приказват за своите пътувания.

„ Направих доста връзка с децата си в днешната сесия “, сподели един човек. „ Беше красиво прекарване, тъй като видях видения. Имах възприятието, че съм в друг свят. “

„ Чувствах, че се свързах надълбоко със себе си и доближих до огромна част от фамилията си. Чувствах се добре. И се усещам жив ", сподели различен участник.

На втория ден от ритрийта взех решение да вземам участие. Чувствах се малко нервозен, тъй като постоянно ми е било мъчно да се откажа от контрола. Но желаех да направя всичко по силите си, с цел да се предам.

Започнах да се усещам сърдит за нещата, протичащи се в света, и за войните, в които хората са ни потопили през цялата история. Имах миг, в който мощно скърбях за майки в продължаващия спор Израел-Хамас — от двете страни на борбата — които изгубиха децата си.

Тялото ми стартира мощно да трепери. Ocean Eagle постави ръце върху мен, само че аз му споделих, че нуждая се от жена. Джимен, различен фасилитатор, пристигна и усетих силата й, като че ли ръцете й изгаряха гърба ми.

По-късно се почувствах като че ли държа Земята и съвсем я обгръщам с ръце, с цел да я изцелявам.

Analisa Novak способства за тази публикация.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР