Занятията в 60 училища в страната са спрени. Причините са

...
Занятията в 60 училища в страната са спрени. Причините са
Коментари Харесай

В 60 училища в страната занятията са спрени

Занятията в 60 учебни заведения в страната са спрени. Причините са неприятното време, влошената пътна конюнктура, повреди в отоплителната апаратура, прекратено електрозахранване или висока заболеваемост, оповестиха от Министерството на образованието и науката.

Очаква се на следващия ден броят на учебните заведения в насилствена почивка да се усили, защото в четвъртък в област Пазарджик беше оповестена грипна зараза и децата няма да са на учебно заведение от 19 до 23 януари.

В грипна почивка са децата от 40 учебни заведения в област Перник за 18 и 19 януари. Заради неприятно време и влошена пътна конюнктура в 3 учебни заведения в област Сливен са прекъснати занятията на 18 януари. Те са в няколко села в община Твърдица. В област Смолян поради неприятното време са затворени 2 просветителни институции - в селата Момчиловци и Смилян. Заради неналичието на ток са спрени занятията в едно учебно заведение в област Разград, едно в Софийска област, две в област Стара Загора.

Затворени учебни заведения има още в областите Пловдив, Добрич и Пазарджик, а аргументите са неприятното време и непроходимите пътища.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР