Занимавам се с проституция от 31 години и през това

...
Занимавам се с проституция от 31 години и през това
Коментари Харесай

Най-търсената сръбска проститутка: Броих до 50 000 мъже и изкарах 1 милион евро, а след това...

Занимавам се с проституция от 31 години и през това време „ ощастливих “ над 50 000 мъже и в този момент, за жалост, колкото да имам да хапна нещо. Никога не използвах отбрана и родих 10 деца. Не желаех да ги умъртвявам с аборт, само че ги раздадох и зарадвах доста двойки. Така стартира шокиращият роман на Вида Кокич, 48-годишна, която в този момент живее в родната си Лозница. Тя споделя, че в този момент няма самун за ястие, а е спечелила съвсем милион евро.



В изповед пред сръбския Informer Vida тя споделя: „ Семеен другар на 17 години ме заведе в Италия, сякаш да се грижа за деца. Това беше неистина за пред фамилията ми. След като влезеш в тази работа, няма връщане обратно. След това ме разкарваха из цяла Европа “.

Честно казано работата ми беше страхотна, тъй като завоювах доста пари. За една нощ посрещах до 30 мъже и печелих по 16 000 марки. Вида споделя, че неотдавна се завърнала вкъщи и бързо се трансформирала в най-търсената продажница и се радвала на политици, спортисти, предприемачи...

Правела секс с дете, до момента в който татко му гледал.

„ Един път татко изиска синът му да изгуби девствеността си. Предложи ми 100 евро, с цел да върша обич с детето му, на задната седалка, до момента в който той кара “, откровена е Вида.

Правила е секс три часа преди да роди

Заради бедността, съгласно нея, тя трябвало да проституира по време на всяка бременност до самото раждането.

„ Средната жена в Сърбия за 10 раждания 25 години би била в отпуск по болест. Почти целия трудов живот, аз в никакъв случай не съм имала отпуск. Спомням си, че нощта преди раждането правех секс с клиент в 23:30, а водите ми изтекоха и родих в 2:30. В последна сметка на идната заран още веднъж бях на работа “, спомня си Вида.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР