Занимахте ли се с казуса, че един от кандидатите е

...
Занимахте ли се с казуса, че един от кандидатите е
Коментари Харесай

ДИКОВ БЕЗПОЩАДЕН ПРЕД СЕМ: Програмата на БНТ е „тюрлю гювеч - тази катастрофа трябва да спре

Занимахте ли се с проблема, че един от претендентите е направил нарушаване, което се санкционира с до три години затвор. По този метод с въпрос стартира чуването на Сашо Диков пред Съвета за електронни медии (СЕМ) в състезанието общоприет шеф на Българска национална телевизия.

Има задоволително доказателства, че има нарушавания. Не повтаряйте нелепостите на предходния състав на Съвет за електронни медии, обърна се Диков към ръководителя на Съвета Соня Момчилова, която отговори, че органът няма проверяващи функционалности.

Диков разяснява още, че няма съпоставяне на рейтингите на Българска национална телевизия с останалите малките екрани. Българска национална телевизия е в пъти по-негледаем канал от останалите два канала – Би Ти Ви и Нова ТВ, сподели Диков. Той цитира рейтинги на Българска национална телевизия 2 – 0,06, Българска национална телевизия 3 – 0,06, и Българска национална телевизия 4 – 0,002. „ Това значи, че десетки милиони изтичат в бездънна каса, наречена Българска национална телевизия. Тази свещена крава Българска национална телевизия никой не смее да я пипне “, уточни водещият на " ЕвроДикоф ".

Той сподели, че ще изнесе обстоятелства за " най-голямото проваляне на Българска национална телевизия в цялата й история ".

„ За първи път Българска национална телевизия, в цялата си история, не отразява посещаване на български министър председател в чужбина “, сподели още Диков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР