Занемарила кариерата си през последните години заради раждането на двете

...
Занемарила кариерата си през последните години заради раждането на двете
Коментари Харесай

Вики от „Мастило“ скрои шапка на Петя Дикова

Занемарила кариерата си през последните години поради раждането на двете си дъщери, Вики от „ Мастило “ се готви да се върне на работа в Би Ти Ви в предаването „ Преди обед “. Шушука се из малкия екран, че ще я вземат да прави репортажи на мястото на Рая Пеева, която от тази есен не е към този момент част от екипа, тъй като се върна към същинското си предопределение – театъра.

 

Самата Вики има подобаващото за това обучение – приключила е публицистика в СУ, има и тапия по право отново от там, тъй че най-вероятно ще може да се оправи с работата най-малко толкоз добре, колкото и предходните работили. Още повече, че тя показа бъдещите си проекти, когато опровергаваше нападките против двете си дъщери от последните дни.

 

 

Да напомним, че през юни тя, дружно с двете си девойки, гостуваха на Петя Дикова в предаването „ Тази събота и неделя “, като свободното държание на децата и цялостната неспособност на водещата и майката да овладеят обстановката, възмути феновете. Това докара до отстраняването на Петя Дикова като водеща и преназначаването и за кореспондентка. Пред един от всекидневниците, певицата беше безапелационна, че девойките не са отговорни за смяната в длъжностите на Петя, а  тя самата държала да ги заведе в Би Ти Ви, тъй като е работила там и може да стартира работа още веднъж там.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР