Занаятчийски базар е разположен днес до Исторически музей "Конака" във

...
Занаятчийски базар е разположен днес до Исторически музей "Конака" във
Коментари Харесай

Занаятчийски базар организираха във Видин /снимки/

Занаятчийски базар е ситуиран през днешния ден до Исторически музей "Конака " във Видин. На щандовете може да се открият ръчно направени предмети, артикули и сувенири. Видинските майстори не отстъпват по нищо на тези от страната, сподели Диана Димитрова, която се занимава с бродерия.
"Хората към момента не са привикнали, допускам и поради това, че покупателната им дарба е малко по-ограничена. По-страхливи са бих споделила видинските жители. Притесняват се да дойдат да питат, да обсъдят. Може би хората считат, че постоянно когато се приближат до щандовете би трябвало да си купят нещо, пък не е наложително. Каня ги от сърце да дойдат да вземат участие да контактуват с нас... Аз се занимавам с бродерия и сега тематично съм се ориентирала към украса върху фигурки със в тази ситуация сърчица с бродерия, шалове бродирани, чанти, това което може да се носи в всекидневието ", добави тя.
Посетителка на базара показа, че има ръчни производства, които си заслужават.
"Сега започваме първоначално. Интересен е, не сме разгледали още базара, само че има ръчни производства, които си заслужават внимание ", сподели видинчанката.
Това е четвърто следващо издание на проявата проведена от Сдружение Арт базар. Щандовете ще бъдат отворени за гости през целия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР