Замяната на тъмната стаичка с параван бе една от последните

...
Замяната на тъмната стаичка с параван бе една от последните
Коментари Харесай

Параванът не успя да скрие тайната на вота на Корнелия Нинова

Замяната на тъмната стаичка с заслон бе една от последните промени в Изборния кодекс по волята на депутатите от 48-ото Народно събрание, а секционните комисии бяха оставени сами да измислят метода на осъществяване и направа на въпросната бариера, която би трябвало да скрие тайната на избора.

" Всички видяхме по какъв начин гласоподава Корнелия Нинова зад паравана ", означи и водещата в студиото на бТВ Веселина Петракиева, която разяснява видяното с гостите си.

Самата Нинова избра хартиената бюлетина, откакто нейната групировка беше вносител на поправките в Изборния кодекс.

" Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени, за отбрана на българското родно произвеждане. Гласувах да спре войната и да има мир, за поддръжка на българското семейство, за отбрана на децата от джендър идеологията, за непоклатимост и сигурност в страната, за по огромна роля на страната в решаването на проблемите, пред които сме изправени ", съобщи, откакто гласоподава, Нинова.

Тя изрази вярата, че може да бъде открита сполучлива формула за ръководство.

" Мисля, че ще се откри разсъдък. В идващия парламент зависи кои партии ще влезем. Вярвам, че Българска социалистическа партия ще е представител на лявото в България и ще отстояваме, както и до момента, лявата политика - приходи, цени, образованието, опазването на здравето да е налично, както правихме и до момента, изключително с акцент младите и децата ", добави Корнелия Нинова ".

Тя добави, че чака по-висока изборна интензивност.

" Трябва да изведем 5-6 значими целта за България и да беседваме всички върху тях ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР