Замисляли ли сте се колко време продължава една специална целувка?

...
Замисляли ли сте се колко време продължава една специална целувка?
Коментари Харесай

Перфектната целувка и колко време трае тя

Замисляли ли сте се какъв брой време продължава една специфична целувка? В началото на връзката множеството сътрудници съблюдават минималното времетраене, само че какво се случва след това? Небрежната целувка по устните е приятна, само че в действителност свързващата целувка би трябвало да продължава малко повече време.
Прочетете още
Малките жестове на фамилиарност и непосредственост сред сътрудниците са значими за връзката и за цялостното възприятие на задоволство. Целувките са един от методите да се свържете още повече с половинката си. Ползите от целуването са не една и две, само че от времетраенето на целувката зависи какъв брой непосредствен ще чувствате своя сътрудник.

Колко време трае хубавата целувка?

Според проучвания са нужни най-малко 6 секунди целувки, с цел да може в мозъка да се задействат химически реакции, свързани с привързаността и удоволствието. Още няколко спомагателни секунди и ще се радвате на изгодите от целувката даже повече.

Като бонус може да кажете нещо благо на своята половинка преди или след целувката. Направете комплимент или просто споделете по какъв метод се чувствате. По този метод освен отделяте особено внимание на колегата си, само че и ускорявате интимността между тях.

В дългите връзки едно от огромните провокации е да продължавате да виждате индивида до себе си като „ ухажор “, а освен като най-хубав другар, съквартирант или пък бизнес сътрудник. Хубаво е това да се случва освен по време на секс, а и в моменти през останалата част от деня. Дългите целувки оказват помощ точно в тази тенденция.

10-секундната целувка е изключително потребна и като привет, откакто с колегата ви сте били разграничени. Тя ви оказва помощ да се настроите на едно и също равнище – най-много прочувствено. Освен това понижава доста напрежението и напрежението, както и извежда връзката посред ви на напред във времето.

Защо целувките са толкоз приятни?

Устните имат милиони нервни окончания, които се задействат посредством целуването. Те изпращат сигнали в мозъка и човек стартира да се усеща доста добре. Дългите целувки задвижват допаминовата система в мозъка, а както знаем допаминът се свързва с възприятията на мощна сантиментална обич. В слюнката пък се съдържа тестостерон, който оказва помощ за задействане на половото предпочитание. Целуването провокира и отделянето на окситоцин, който пък усилва възприятието на прочувствена непосредственост.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР