Замисляли ли сте се какво кара хората да са нещастни

...
Замисляли ли сте се какво кара хората да са нещастни
Коментари Харесай

Връзката ви е токсична, но не я прекъсвате

Замисляли ли сте се какво кара хората да са нещастни в връзките си, само че да не престават да поддържат връзката си, все пак.
Оставането в осъзнато токсична връзка е извънредно нездравословен ход. Не е удобно и за двете страни във връзката.  Единственото решение е оптимално бързо да се освободите от този тежък прочувствен товар. Нужна е мощ на волята, с цел да бъде комплициран завършек на една връзка. Често изпитваната болка  ни дава съображение да продължим с мъката, в която живеем, вместо да сложим край и да потърсим любовта другаде.
 Пет потвърдени метода да запазите връзката си Пет потвърдени метода да запазите връзката си
Напълно допустимо е да запазите връзката си и да преминете на идващият стадий: към дълготрайни и пълноценни взаимоотношения. Когато ува...
Съществуват някои аргументи сътрудниците да пазят токсичните си връзки, макар че знаят, че заплащат висока цена, загърбвайки личното си благополучие. Ето кои са те.
Страхът от самотата
Човешкият блян към обич и съгласие, страхът да останем сами незабелязано ни карат да взимаме решения за живота си. Ето за какво, постоянно това безпокойство ни принуждава да оставаме с години във нездравословната за нас връзка, която ни прави извънредно нещастни.
Това, обаче, не дава никаква сигурност или разтуха, нито предпочитание за потребен живот. Ще ви обземе меланхолия, от която мъчно се излиза.
Самочувствието ви е ниско
 Какво пречи на зодиите да намерят любовта Какво пречи на зодиите да намерят любовта
Всеки от нас може да бъде уединен, само че постоянно това е по наша виновност. Астролозите споделиха какви проблеми и черти на характера от време на време пре...
Ниското самочувствие се отразява на връзките с околните, само че и на работата, и в обществото. Без самочувствие  не можем да стартираме нищо ново. Винаги ни мъчат подозрения, дали заслужаваме нещо по-добро, дали можем да се оправим, дали ще сме щастливи. Този излъган комфорт ни вкарва незабелязано в още по-голяма дупка на живота. Въртим се в обаян кръг, а това ни обезверява в допълнение.
Навик
Всички знаем за резултата на сварената жаба в логиката на психиката. Примирението, следено в този случай, е това, при което човек постепенно привиква със обстановката и не може да излезе от дупката, в която самичък пада. Често това не е осъзнато, тъй като е годен навика да усеща злост и незадоволеност.
Считате се за отговорни
Токсичната връзка не е такава в своята същина, и тъкмо по тази причина е извънредно подла. Не рядко, когато сътрудникът е този, който вменява виновност за всички неволи и неразбирателства. Ако още търпите това унизително състояние, поради изброените към този момент аргументи, то вие сте доста чувствителни и търсите неточности най-вече в себе си, в сравнение с в колегата си. Автокритиката е водеща, само че не и градивна.
 Малките неща, които ще спасят връзката ви Малките неща, които ще спасят връзката ви
За да върви връзката ви без спънки, не всеки път е нужно да вършите същински подвизи. Понякога дребните жестове могат да сторят същинско...
Убедени сте, че сте сродни души
Въпреки чувството за липса на персонален комфорт, че  връзката ви е нещастна, въпреки всичко вършиме опити да я съживите, вярвайки, че този нелек интервал ще отмине. Не го правете. Това е огромна неточност. Интуицията няма да ви излъже, послушайте я.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР