Замисляли ли сте се какво е нещото, което прави Водолея

...
Замисляли ли сте се какво е нещото, което прави Водолея
Коментари Харесай

21 тайни на всички от зодия Водолей

Замисляли ли сте се какво е нещото, което прави Водолея специфичен?

Тези от нас, които са родени под знака на Водолей, от време на време наподобяват загадъчни и мнозина като че ли усещат, че не получават всичко от личността на Водолея. Но с цел да разберете тази зодия, просто би трябвало да разгледате по-отблизо неповторимите черти и характерности, които построяват личността Водолей … и през днешния ден ще създадем тъкмо това.

1. Водолеят мисли за себе си и обича да държи отворен мозъка си

Водолеите са добре известни с това, че са свободни и самостоятелни мислители, които стигат до лични изводи за нещата, а не просто да разчитат на това, което другите им споделят. Те не обичат да правят оценка книгата по корицата и избират да са с отворен разум, когато влизат в нови обстановки и се срещат с нови хора.

2. Водолеят има гневна страна, която може да изненада хората

Обикновено на Водолеите им би трябвало доста, с цел да изгубят същински хладнокръвието си, само че в случай че съумеете да натиснете бутоните им … е, може би ще желаете да се скриете.

Те имат навика да задържат нещата, до момента в който доближат точката на шупване и избухнат от яд.

3. Водолеят не умее да лъже

Водолеят има доста умения, само че способността безапелационно да лъже с лекост нормално не е едно от тях. В резултат, когато се окажат в обстановки, в които не са в положение да кажат истината, те постоянно избират просто да не споделят нищо.

4. Водолеят живее и диша със света на музиката

За Водолеите животът е просто по-добър с музика. Независимо дали става дума да посвирят на инструмент или за потапяне в слушалките, съвсем всеки Водолей усеща мощна връзка с музиката по един или различен метод. Както един път изпя Водолеят Боб Марли „ Когато музиката те удари, не чувстваш болежка “.

5. Водолеите имат неприятния табиет да премислят нещата повече, в сравнение с би трябвало

Една от най-негативните черти и характерности на зодия Водолей несъмнено би била тяхната податливост да прекаляват с абсолютния пъкъл на нещата.

Понякога след прекомерно огромното анализиране на нещата се усещат необикновено уплашени и обезпокоени, единствено с цел да схванат по-късно, че въобще не е било толкоз огромна драма.

6. Водолеите стоят надалеч от надутите егоисти и властни персони

Ако единствено повтаряте пред тях „ аз, аз “ и в действителност не слушате какво споделя Водолеят, тогава те надалеч няма да бъдат впечатлени. Ако не можете да спазвате техните граници, евентуално ще ви разкарат от живота си.

7. Водолеят може да бъде извънредно подигравателен

Родените под знака Водолей постоянно са кралете и кралиците на сарказма. Идва им толкоз естествено, че даже не осъзнават, че го вършат през половината време.

Тези, които са най-близо до тях и които ‘получават’ изкривеното си възприятие за комизъм, постоянно се оказват в безспорна нервност, когато Водолеите са в близост.

8. Водолеите внимават с кого се сприятеляват и позволяват в своя свят

Водолеите са изборни във връзка с това кого позволяват в своя „ вътрешен кръг “ и избират качеството пред количеството, когато става въпрос за най-близките им другари.

Биха предпочели да имат малко, само че потвърдени другари, за които знаят, че са им опора, в сравнение с звук инцидентни познати, на които в действителност не им дреме за Водолея.

9. Водолеят може да бъде много прочувствен, само че не всеки път го демонстрира на другите

Водолеите несъмнено могат да са прочувствени, само че за разлика от някои другизодии, те постоянно няма да го вършат толкоз явно.Когато страстите им се засилят, те могат да се дистанцират от света, искайки време да се оправят с нещата по собствен личен метод.

Те могат да се раздразнят, в случай че хората ги разпитват, когато не им се приказва и от време на време е най-добре просто да им се даде пространство да си обработят нещата.

10. Водолеят е необикновено самостоятелен и избира да разчита на себе си

Водолеят е доста самонадеян и обича да прави нещата  без да се постанова да разчита на благотворителността или подаръците на другите.

Понякога те могат да бъдат толкоз самостоятелни, че им е мъчно да изискат помощ във времената, в които най-вече се нуждаят от нея.

11. Водолеят постоянно е неразбираем

не са редки случаите, когато Водолеите се усещат неразбрани. Те могат да бъдат ексцентрични в метода си по който да покажат, че им пука, само че това не значи, че им пука по-малко. Те просто са склонни да вършат нещата по друг метод.

12. Водолеят обича смяната и може да бъде много непредсказуем

Чувството за непредсказуемост е постоянно срещана линия на Водолея. Те се отегчават от скучни повтарящи се процедури и ненавиждат концепцията просто да вършат едно и също нещо всеки ден. Предпочитат да живеят живота си с чувство за премеждие. Това възприятие на спонтанност ги прави доста занимателни да бъдат и държи приятелите им непрекъснато във форма!

13. Водолеите имат бунтовническа страна, която ненавижда да им се споделя какво да вършат или по какъв начин да мислят

Бунтовническата страна на Водолея излиза, когато хората се пробват да им наложат волята си с искане да трансформират метода си на мислене или деяние. Яростно самостоятелните Водолеи ще се дистанцират от всеки, който счита, че може да управлява живота им.

14. Водолеите се учат от предишните си неточности и не вършат една и съща неточност два пъти

Никой не е съвършен и даже Водолеят е податлив да прави неточности тук и там, когато става въпрос за взимане на значими решения.

Но за разлика от някои от другите зодии, едно нещо, което те няма да създадат, е да си разрешат една и съща тъпа неточност още веднъж и още веднъж.

15. Водолеят не се опасява от нововъведения и обича да прави нещата по своя метод

Водолеите имат неповторим метод на мислене и се оправят със задания, като измислят нови хрумвания и решения, които никой различен не може да види.

Те постоянно са водачи, които уголемяват границите на вероятното, като избират да вършат нещата по собствен метод, а не по стандартния.

16. Водолеят е страховит слушател и дава пъклен положителни препоръки

Водолеите ненавиждат да виждат приятелите си сринати или тъжни и те постоянно са до тях, когато имат потребност от някой, с който да поговорят. Те освен са пъклен положителни слушатели, само че и са цялостни с мъдрост и потребни препоръки.

17. Водолеят бързо се образова и е същинска гъба за познания

Водолеите са безконечните възпитаници в учебното заведение на живота и имат натурален подарък за схващане на новите хрумвания и концепции … БЪРЗО. Интересите им са разнородни и постоянно са в търсене на нови хрумвания и нови способи на мислене.

18. Водолеят търси най-хубавото у хората и е подготвен да даде втори късмет на някого

Водолеят инстинктивно търси най-хубавото измежду хората и когато някой от околните им направи неточност, те са подготвени да им простят и да им дадат втори късмет, вместо да задържат негативната сила.

19. Водолеите имат мощни отзиви и те не се опасяват да ги изразят

Водолеите постоянно са подготвени да изслушат всеки, който има да каже нещо, само че също по този начин не се опасяват да изкажат и личните си отзиви. Често приказват за нещата, в които имат вяра и не се опасяват да защитят своите идеали и показа.

20. Водолеят от време на време е в действителност чудноват

Слуховете са правилни. Водолеят може да бъде напряко много чудноват и да провокира заинтригуван тип на лицата на другите.

Някои може да се чудят дали не са от друга планета, само че приятелите им ги обичат поради ексцентричността им, тъй като да си нормален… е толкоз скучно.

21. Водолеят мечтае СМЕЛО и сбъдва фантазиите си

Не се съмнявайте. Водолеите мечтаят СМЕЛО и имат уменията да трансфорат тези фантазии в действителност.

Те имат просветеност и въображение, с цел да измислят проект и са упорити да го видят приключен.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР