Замисляли ли сте се, че причината за нарушение на походката,

...
Замисляли ли сте се, че причината за нарушение на походката,
Коментари Харесай

Некачествени пломби водят до болки в шията

Замисляли ли сте се, че повода за нарушаване на походката, или непоносимата болежка в региона на  шия та, която ви изтезава, се намира не в мускулите или нервите, а на най-неочаквано място – в устата?

Човешкият организъм е интегрална система. Лекарят, който не помни това, не е добър диагностик. Успешното лекуване зависи и от интегрирания метод!

Днес ще разберете за какво несполучливо поставената пломба може да аргументи болежка в  шия та и по какъв начин вярното поправяне на  проблеми те със  захапка та ще облекчи  болки те в  гръбнак а.

Може би някой ще бъде сюрпризиран, че мускулите на краката могат да повлияят на здравето в устната празнина и назад, само че връзката между  захапка та и позата в действителност съществува.

Изместването на челюстта, а по-късно и на цялата гръбначна колона, може да е породено от дълготрайно потребление на биберон или болен млечен зъб, който не е бил лекуван в точния момент, написа stomport.ru, цитиран от lekuva.net. Запушен нос, дишане през устата, генетични  проблеми  – аргументите са доста. В тази връзка, какво да кажем за такава инвазивна интервенция, като протезирането.

Ето за какво, преди да стартира да преглежда пациента на стола, всеки ортодонт, без изключение, би трябвало да обърне внимание на позата на индивида и позицията на главата му

И тогава, в случай че има проблем, да убеди пациента да се направи промяна на  захапка та, тъй като проблематичното междузъбие ще докара до доста по-сериозни промени в организма: непрекъснати главоболия,  болки  които минават в темпоромандибуларната става или мъчителни чувства в  шия та.

Но това не е всичко. В последна сметка е известно, че един проблем неизбежно води до различен, и в случай че не бъде пресечен този циничен кръг, той ще продължи постоянно. Изкривяването на позата води до ставни болести,  проблеми  със сърдечно-съдовата система и даже може да се трансформира в причина за храносмилателни нарушавания. Тези  проблеми  са последвани от други, и по този начин до безпределно завъртане на спиралата.

При здрави, хармонично развити хора центърът на тежестта на главата, раменете, бедрата, коленете и краката се намира на една и съща ос. Ако човек страда от  проблеми  със  захапка та, центърът на тежестта на главата, като предписание, се размества, като това води до смяна в стойката и увеличение на тежестта върху мускулите на врата. Както се споделя, цялостна какофония.

При хората, които имат  проблеми  с оклузията (това е метода, по който горните и долните реализират контакт помеждуси), се следят даже промени в гръдния панер. Между другото, вестибуларният уред страда не в по-малка степен: компликациите при вървене и необикновената походка постоянно са разследване от  проблеми  в устната празнина.

Нарушения на  захапка та могат да бъдат както причина, по този начин и разследване от патологиите на мускулно-скелетната система

Затова единствено един интегриран метод към лекуването ще помогне за постигането на стремежи резултат. Струва си да се означи, че единствено близката работа на ортопедичен стоматолог, зъболекар, терапевт, пародонтист и даже невролог може да унищожи този циничен кръг и да възвърне здравето на пациента.

За страдание, актуалната медицина се трансформира в безверен източник на приходи, изключително стоматологията. Има експерти, които са подготвени на всичко, за сметка на пациента, даже и да предложат най-неподходящите операции, или напряко излишно лекуване. Уви, такива зъболекари имат проблем при свързването на патологиите на устната празнина и здравето на цялото тяло.

Зъболечението не е единствено кариес,  пломби , коронки, избелване на зъбите и скъпи протези. Компетентната защита, цялостното лекуване на зъбите и ортодонтското лекуване са гаранция за общото здраве на пациента. Всички знаем, че болният зъб е в положение да предизвика  проблеми  със зрението, или да разболее сърцето. Затова не трябва да ви изненадва връзката между  захапка та и позицията на тялото.

Тази елементарна истина би трябвало да се разбере освен лекарите, само че и от пациентите, чието отвращение да създадат още веднъж рентгенова фотография, или закъснение на повторното посещаване при зъболекаря, води до доста по-сериозни  проблеми . И в случай че зъболекаря без забележима причина ви каже да извършите фотография на вратà – направете я! Може би това ще промени радикално живота ви.

 

stomport.ru

Трафик нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР