Заминах командировка за Рупите и Петрич, месец след като Ванга

...
Заминах командировка за Рупите и Петрич, месец след като Ванга
Коментари Харесай

Разкриха последните думи на баба Ванга: Ако искате да я има България само това ще ви спаси

Заминах командировка за Рупите и Петрич, месец откакто Ванга умря, и събрах доста информация от нейното близко обграждане. Трудно беше да се съберат пророчествата й, тъй като те са пръснати в спомените на доста хора.
Това показа в ефира на Българска национална телевизия Жени Костадинова, която е стихотворец, създател, създател и един от най-запалените откриватели на пророчицата Ванга в ефира. „ Видях и какво е говорила тя пред медиите. Да съм извадила десетина фрази. Най-много от нейните послания излязоха от спомените на хора. Така зрънце по зрънце, изречение по изречение, се събираха пророчествата на Ванга. Нейните пророчества не са се събирали деликатно, целеустремено, както да вземем за пример е било при Едгар Кейси “, уточни Костадинова.
„ Ванга приказва онлайн. На нея транс не й е необходим. Даже тя се е страхувала доста от тези свои положения, тъй като доста от прозренията за бъдещето, които прави в такива моменти, са такива, за които ние към момента не сме подготвени “,
добави още Костадинова, чиято книга за пророчицата е една от най-търсените на пазара. „ За мен тя се оказа една небесна камбана. Един популярен дух, който е с мен към този момент толкоз години. Станах по-смирена. Научих се да прощавам, да не виждам нещата черно-бяло. Ванга те учи да се смириш “, споделя още Жени Костадинова.
„ 55 години е пророкувала на българите. И за всеки е намирала подобаващите думи, а това са хиляди хора. Ванга е доказателство, че над нас има една мощ, Бог, Разум, Вселенски Дух, само че това Божествено Око бди над нас.
Ние сме голи. Всички наши намерения, всички наши индивиди сме пред очите на Бога. Има една мощ, пред която ние живеем и която ни следи: която ни оказва помощ в сложни моменти. В един мой сън-видение преди години, който не се повтори, Ванга ми се яви и сподели доста значими неща за моя персонален живот, които се случиха. Благодарна съм й, че ме държи будна! Че държи будно моето трето око.
Тя държеше будна българската свяст и съвест – за това кои сме, от кое място идваме и накъде вървим. „ Аз съм българка “, споделяше го с изключително емоционалност. Не приемаше пари от чужденци за храма си в Рупите. Казваше – ние ще си го построим.
Последните й думи бяха: Бъдете единни! Злото се побеждава единствено с положително! Не се карайте, не си шпионствайте, не си правете интриги. Бъдете дружно, в случай че желаете да я има България! Само единението ще ни избави! “.
Костадинова сподели още, че за нея Ванга е една велика персона, белязана от небето, пристигнала при българите неслучайно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР