Заместникът на Слави Трифонов, който първоначално водеше шоуто всяка делнична

...
Заместникът на Слави Трифонов, който първоначално водеше шоуто всяка делнична
Коментари Харесай

Цитиридис си взе сбогом: БТВ реши шоуто да не бъде част от програмата

Заместникът на Слави Трифонов, който в началото водеше шоуто всяка делнична вечер по 1 час, само че поради невисок рейтинг бе скъсен единствено в половин час, а още по-късно и изпратен единствено в петък си взе довиждане със феновете. " Дойде моментът да ви оповестя, че БТВ взе решението от идващия ефирен сезон шоуто да не бъде част от програмата на медията. Благодарен съм за всичко, знам, че можеше и още, само че към този момент това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за идващ сезон.
Реклама
Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, тъй като няма значение. Ще имаме заключителен епизод, в който ще си кажем телевизионно " сбогом " (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано известие, в което да споделям аргументите за всичко това. Светът е по този начин организиран и ние би трябвало да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, в случай че желаете, гледайте в 22 часа финала ", написа Цитиридис.

Николаос стартира да води вечерното си шоу на 27 януари 2020 година, а артистът Юлиан Вергов бе първи посетител. В последното шоу на Цитиридис - на 1 декември, Вергов още веднъж ще е измежду гостите. В предаването ще гостуват и актрисите Боряна Братоева, негова другарка и Цветана Манева.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР