Заместникът на Челси Нони Мадуеке беше най-спокойният играч на терена

...
Заместникът на Челси Нони Мадуеке беше най-спокойният играч на терена
Коментари Харесай

Нони Мадуеке вкара последна дузпа, за да донесе на Челси така необходимата победа над Кристъл Палас

Заместникът на Челси Нони Мадуеке беше най-спокойният състезател на терена в следващата вечер на нерви на Стамфорд Бридж.

Звездата на Англия до 21 година Мадуеке, който стартира кариерата си в академията на Кристъл Палас, завоюва и осъществя дузпа от финален мирис, до момента в който Челси съумя да реализира по този начин нужната победа.

Беше тежко за Палас, които бяха наказани да победят и Рой Ходжсън изкара осем мача без победа, защото в този момент са в заплаха да флиртуват с изпадане.

Но реферът Майкъл Солсбъри даде прецизен удар, откакто му беше подредено да ревизира екрана на VAR и това wads clear Eberechi Eze спъна Мадуеке на границата на наказателното поле.

Уп издигна Мадуеке и след поредност от пропуснати положения и разочарования пред почитателите на Челси, той заекна, резервира нервите си и по-късно вкара в предишното надзирател на двореца Дийн Хендерсън.

Невероятно, това беше едвам четвъртата домакинска победа на Челси за сезона във Висшата лига и те към момента са заседнали в средата на съсловия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР