Заместникът Коули Удроу вкара победния гол дълбоко в добавеното време,

...
Заместникът Коули Удроу вкара победния гол дълбоко в добавеното време,
Коментари Харесай

Коули Удроу изпраща Лутън в петия кръг на ФА Къп с късен победител в Евертън

Заместникът Коули Удроу вкара победния гол надълбоко в добавеното време, до момента в който Лутън доближава до петия кръг на ФА Къп единствено за повторно от 11 години с Победа с 2-1 над Евертън.

Посочените спомагателни пет минути към този момент бяха изтекли, когато удар с врата в корнер видя Удроу да осъществя от близка отдалеченост, откакто изчистването на Арнаут Данжума се отби в него.

Това спести изчервяването на вратаря на Хейтърс Тим Крул, чиято неточност изглеждаше по този начин, като че ли разреши на домакините да се измъкнат с повтаряне при тъждество, в което очевидно липсваше магия за болшинството.

Нидерландският национал остави Джак Харисън от далечна отдалеченост изстрел се извива от хватката му и се стича над линията, с цел да анулира противоречивия автогол на Виталий Миколенко от първото полувреме.

Резервният вратар на Евертън Жоао Вирджиния, състезател на мача при повторната им победа в третия кръг против Кристъл Палас преди 10 дни ги задържа в мача с две решаващи спасявания, до момента в който Нейтън Патерсън също почисти уд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР