Заместник-управител на детска ясла е обвинен в опасно“ отношение към

...
Заместник-управител на детска ясла е обвинен в опасно“ отношение към
Коментари Харесай

Деветмесечно момиченце почина в детска ясла, след като беше завързано за чанта за боб в продължение на час и половина

Заместник-управител на детска ясла е упрекнат в „ рисково “ отношение към деветмесечно дете след гибелта на момиченце в Голям Манчестър, което тя сложи с лицето надолу, компактно повито и завързано за боб-чанта за повече от час и половина, заяви съдът.

37-годишната Кейт Роули е съдена за непредумишленото ликвидиране посредством малтретиране на Женевиев Мийхан, която тя откри неотзивчива и посиняла следобяд на 9 май 2022 година в детската градина Tiny Toes в Чидъл Хълм, Стокпорт. Персоналът и по-късно парамедиците се пробваха да съживят Женевиев, известна на фамилията си като Джиджи, само че положението й беше необратимо и тя беше оповестена за мъртва по-късно същия ден в болничното заведение.

Откриване на делото във вторник в Кралския съд на Манчестър, прокурорът Питър Райт KC сподели на правосъдните заседатели, че закопчаването на дете в чувала за фасул начело е „ явна рецепта за злополука “ и е довело до гибелта на младежа от композиция от асфиксия и патофизиологичен стрес. Той сподели, че повода за упадъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР