Заместник шериф в Калифорния е прострелян в главата от засада,

...
Заместник шериф в Калифорния е прострелян в главата от засада,
Коментари Харесай

Стрелба по полицейски участък в Калифорния, а зам.-шериф е прострелян в главата

Заместник шериф в Калифорния е прострелян в главата от засада , само че по-чудо той оцелява управляващите проверяват дали има връзка с две скорошни смъртоносни офанзиви против служители на реда , оповестява АП.

След като ранява заместника на окръг Сан Луис Обиспо в дребния град Пасо Роблес, полицията има вяра, че стрелецът е умъртвил различен човек.

Полицията потърси помощта на обществеността и пусна фотоси от видеонаблюдение , на което се вижда, че обвиненият е млад тъмнокос, космат мъж .

Стрелецът откри огън от задната страна на полицейското ръководство в Пасо Роблес, съобщи шерифът на окръг Сан Луис Обиспо Иън Паркинсън. По това време служителите на реда са вътре и прозорците и вратата са надупчени, само че никой не е ранен.

Заместник шерифът е ранен, до момента в който реагира , а сътрудникът му го издърпва на несъмнено място и отвръща на огъня, разяснява Паркинсън. Раненият заместител е в тежко, само че устойчиво положение с патрон в главата, добавя той.

" Смятаме, че това е било засада, че той го е възнамерявал , че е възнамерявал чиновниците да излязат от полицейското ръководство и да ги нападне ".

По време на издирването на обвинените следователи откриха тялото на мъж наоколо до железопътни коловози на няколко пресечки. 58-годишният неидентифициран е прострелян (екзекутиран) един път отблизо разстояние в задната част на главата , оповестиха от полицията.

Пасо Роблес не е място с сходно принуждение . Оживената общественост на 282 км северозападно от Лос Анджелис е туристическа дестинация и център на винената промишленост на централния бряг на Калифорния.

Насилието е единствено пет дни след друго такова на ненадейно умерено място , общността на Бен Ломонд в окръг Санта Круз, където от засада също бяха нападнати служители на реда.
 Белият дом готви промяна в полицията
Белият дом готви промяна в полицията

Тръмп ще разгласи ограниченията в четвъртък

38-годишният сержант от полицията на Санта Круз Деймън Гуцвилер бе погубен , а различен заместител е ранен при нахлуване, за което се твърди, че е осъществено от сержант от Военновъздушни сили , въоръжен с домашни бомби, пушка AR-15 и други оръжия. Шерифът на окръг Санта Круз Джим Харт съобщи, че обвиненият Стивън Карило е имал желание да убие служители на реда .

ФБР проверява дали 32-годишният Карило има връзки с убийството на федерален чиновник по сигурността, който е убит пред съда в Оукланд по време на митинг против полицейската грубост на 29 май.

ФБР също подкрепя Сан Луис Обиспо и Пасо Роблес при следствието им за стрелбата.

Паркинсън разяснява, че няма ясна връзка сред последната пукотевица и другите две , само че с течение на времето следствието може да докара до там .

Заместникът, който не е разпознат, и сътрудникът му чуват пукотевица когато се доближават до гарата и излизат от колата, с цел да претърсят, само че не виждат обвинения, " до момента в който не започнаха да ги обстрелват ", изяснява Паркинсън.

Той съобщи, че няма локално събитие или иден арест, които да са причина за насилието . Той също по този начин добави, че проверяващите не знаят дали нападението е обвързвано с гнева, който е обхванал цялата страна поради убийството на Джордж Флойд от служители на реда в Минеаполис.

Той дефинира гибелта на Флойд за несправедлива и ужасяваща. " Виждате какво се случва в народен мащаб, виждате протести, виждате грабежи, виждате настъпващо принуждение ... естествено има боязън вследствие на това. Така че да се опитаме да успокоим общността беше нашата цел. "
 Протестиращи унищожават и поругават скулптури на Христофор Колумб в Съединени американски щати
Протестиращи унищожават и поругават скулптури на Христофор Колумб в Съединени американски щати

Статуя в Бостън е обезглавена, в Ричмънд е надраскана, подпалена и хвърлена в езеро
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР