Заместник-шериф от Алабама убива служител на шерифа, с когото е излизал, в убийство-самоубийство: Официални лица

...
Бележка на редактора: Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате, имате мисли за самоубийство, моля, свържете се с Националната телефонна линия за предотвратяване на самоубийства на 1-800-273-TALK (8255).

Твърди се, че заместник-шерифът на Алабама е убил служител в офиса, с когото е излизал в това, което се смята за убийство-самоубийство.

Шерифът на окръг Кулман, Алабама, каза в прессъобщение, че заместник-командирът Кенет Буут е убил Лекси Уайт, началник смяна, в четвъртък по време на очевиден спор в Ориндж Бийч, според филиала на FOX WALA.

Длъжностни лица казаха, че спорът е ескалирал до точката, в която Буут в крайна сметка извадил оръжие и убил Уайт.

След това Буут посегнал на живота си, според служители.

Шериф Мат Джентри каза, че Уайт работи в офиса на шерифа от 16-годишна възраст.

< p>"Семейството ни тук в офиса на шерифа е съсипано. Всички сме в шок и натъжени до дъното си. Сърцата ни са със семействата на всички замесени. Бих помолил всички да се присъединят към мен в молитвата за семействата, и за всички тук в офиса на шерифа“, каза Джентри.

„Лекси е част от офиса на шерифа на окръг Кълман от 16-годишна възраст. Тя беше чартърен член в нашата Академия за младежко лидерство и беше във всеки след това – като участник или треньор. Няма достатъчно думи, за да изразя какво означава тя и нейното семейство за мен. Буквално съм с разбито сърце. Чувствам, че Лекси е едно от собствените ми деца."

Инцидентът се разследва от полицейското управление на Ориндж Бийч.


Оригинална статия източник: Заместник-заместник от Алабама уби служител на шерифа, с когото се срещаше, в убийство-самоубийство: Длъжностни лица

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР