Заместник-председателят на Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик

...
Заместник-председателят на Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик
Коментари Харесай

Дончев на среща с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост

Заместник-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител организира среща с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна индустрия. По време на срещата бяха разисквани проблемите пред сектора, както и политики и ограничения за решаването им.

Представителите на камарата споделиха, че от 2021 година изпитват сериозен проблем със суровината заради неправилни административни решения. Същите по думите им са провокирали далавера и безпорядък в сектора, редуциране на личен състав и закриване на предприятия.

Камарата на дървообработващата и мебелната индустрия показаха, че доста от проблемите им са наранени в предизборната стратегия на и в нея е посочено по какъв начин могат да бъдат решени. По време на срещата бе разискван и казусът с неналичието на надзор над вноса на мебели от трети страни, които не дават отговор на европейските стандарти. Кръговата стопанска система и преработването на първични материали и материали при производството също бе наранено в хода на диалога.

На срещата участваха проф. Георги Костов и Любен Татарски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР