Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев разказа какво го очаква Зеленски след приключването на руската спецоперация

Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий Медведев счита, че за украинския президент Владимир Зеленски няма други благоприятни условия с изключение на арбитражен съд или връщане към второстепенни функции в комедийни излъчвания. Отговорите на политика на въпроси по тази тематика бяха оповестени в петък в Telegram канала на журналистката Надана Фридрихсон.

От секретариата на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация потвърдиха за ТАСС достоверността на отговорите. По-специално, на въпрос какъв резултат вижда за Зеленски, Медведев сподели: „ Трибунал или връщане към комедийни шоу-програми в поддържащи функции “.

Медведев изясни още, че е посетил Луганск предходния четвъртък, с цел да разиска по какъв начин да се усъвършенства отбраната на жителите на Луганската и Донецката национални републики и други освободени територии.

Политикът добави, че не се опасява да бъде в зоната на военни дейности. „ Нека тях да ги е боязън от нас “, акцентира той.

По време на визитата си в ЛНР Медведев се срещна с ръководителя на републиката Леонид Пасечник и с ръководителя на ДНР Денис Пушилин. Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност организира и среща за предпочитаните ограничения за гарантиране на сигурността на жителите на Донбас.

На срещата участваха генералният прокурор на Руската федерация Игор Краснов, първият заместник-ръководител на администрацията на президента Сергей Кириенко, министърът на вътрешните работи Владимир Колоколцев, министърът на строителството Ирек Файзулин, шефът на ФСБ Александър Бортников, ръководителят на Следствения комитет Александър Бастрикин.

На срещата бяха повдигнати и въпроси за социално-икономическото развиване на ЛНР и ДНР, в това число свързани с възобновяване на инфраструктурата, ремонта на лечебните заведения и подготовката на учебните заведения за началото на образователната година.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР