Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация (РФ) Дмитрий

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация (РФ) Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев събра шефовете на военните заводи и ги заплаши с думи на Сталин

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация (РФ) Дмитрий Медведев е изискал от оръжейните производители да изпълнят това, което не е направено и като образец за това е цитирал депеша на Йосиф Сталин от 1941 година отнасяща се до същата тематика, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9971
Част от видеото, показващо съвещание на работна група на Военно-промишлената комисия на РФ по контрола на производството на оръжие, Медведев е споделил през днешния ден в канала си в Телеграм.

В телеграмата на Сталин по-конкретно се споделя: " Моля ви в период да изпълнявате поръчките за корпуси за танкове на Челябинския тракторен цех. Сега апелирам и се надявам, че ще извършите дълга си пред Родината. След няколко дни, в случай че се окаже, че вие по някакъв метод сте нарушили дълга си пред Родината, ще стартира да ви преследвам като нарушители, пренебрегващи достойнството и ползите на своята Родина. Не бива в този момент, когато нашите войски страдат на фронта от дефицит на танкове, вие в далечния гръб да се отдавате на удоволствия и безделничене. “

„ Колеги, бих желал да сте ме чули и да сте запомнили думите на генералисимуса “, сподели Медведев на работната група. Той също по този начин означи: „ Както сами разбирате, резултатът от сходни обръщения е бил много впечатляващ, а в противоположен случай знаете какво е следвало “.

По-рано в изявление за медиите Медведев в закачлив звук описа, че знае по какъв начин да подтиква управленията на оръжейните предприятия да работят по-добре. Той означи, че неотдавна е чел депеша на Сталин по отношение на въпросите, свързани с военно-промишления комплекс и че желае да прочете тази депеша на шефовете на заводите " с цел да ги развесели “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР